Lat 28No to jedziemy na tym samym wózku[emoji6]ja też po 7 latach. Który cykl starań? I ile masz lat?[emoji6]powodzenia![emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H960 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lat 28No to jedziemy na tym samym wózku[emoji6]ja też po 7 latach. Który cykl starań? I ile masz lat?[emoji6]powodzenia![emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu, a ty się kochana nie smuć [emoji8] niedługo zajdziesz w ciąże, urodzisz i życie nawet w Wiatrakowie bedzie cudowne! [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja w twoim wieku...[emoji1][emoji1]w wieku 28 lat dopiero M poznałam. Urodziłam w wieku 30 pierwsze. Teraz 37 lat i 5 cykl starań[emoji6]No właśnie kto może w tabelce zapisać-5 cykl @15 luty. Chyba że znów wywinie numer i się pośpieszy[emoji6]Lat 28i 1 cykl staran... Teraz w sobote niby najwieksza szansa wiec bede dzialac [emoji23] a Ty?
Napisane na LG-H960 w aplikacji Forum BabyBoom
Wybacz, czasem mam takie dni gdzie po prostu siedze i wyje. Jutro mi przejdzie
Każde krwawienie poza miesiączka jest podejrzane...czy po antybiotyku? Dziwne by było. Żywo czerwona i dużo to też raczej nie obtarcie po seksie...kiedy skończyła się @?Hej dziewczyny, staramy się z mężem o dzidziusia od 11mc i jak na razie nic. Ginekolog kazał starać się do maja, a jak nic nie wyjdzie to wtedy badania. Nurtuje mnie jedna rzecz i chciałam się Was poradzić. Od tyg jestem chora i biorę antybiotyk dożylnie. Wg kalendarzyka na dniach powinnam dostać owulację, zazwyczaj jest +-2dni. Wczoraj z nocy na papierze toaletowym w sluzie płodnym miałam dużo żywo czerwonej jasnej krwi? Nigdy tak nie miałam. Zastanawiam się czy to wina tego antybiotyku?.
Moja koleżanka z pracy ma na umowie pół etatu i zatrudniła się u kolegi na drugie pół i księgowa jej powiedziała, ze min 3 miesiące ma odprowadzać u niego i dostanie. No i tak zrobiła.Liczą z 12 miesięcy, chyba że pracujesz w danym miejscu mniej niż 12, to średnią z tych, w których pracowałaś. A Ty skąd masz info, że 3?
![]()
Tak Paraplu dokładnie tak było. Często gęsto zatrudnialy się u rodziny na tak krótki okres (znam przypadki, że oddawały za zus) ... wiec trochę kiepsko, że otrzymywały macierzyński na tych samych zasadach co osoby pracujące.Mi sie wydaje, ze zmieniono pezepisy z 3 na 12 miesiecy bo byla duza skala walkow, ze babeczki jak tylko zobaczyly 2 kreski zakladaly firmy i 3 miesiace placily najwiekszy ZUS i od razu szly na zwolnienie i braly kupe kasy.
Wiesz co, w ogóle nie patrz na innych i nie przejmuj się tym co ktokolwiek gada. Moja kochana teściowa tez nam cały czas dopieprza, że tyle czasu razem a dzieci nie ma, że po co się ze mną żenil jak dzieci mu nie dam, po co wam ten dom jak nie będzie miał kto tam mieszkać. A o swoich problemach z zajściem w ciążę dowiedziałam się pół roku po ślubie. 5 miesiecy temu siostra mojego męża urodziła synka oczywiście z wpadki. Jej ukochany dopiero co z więzienia wyszedł, oboje bez pracy, bez jakiegokolwiek wykształcenia, bez kasy. I co?! Kochana teściowa im wszystko funduje, bo to przecież pierwszy wnusio. I potrafi jeszcze Ci powiedzieć z duma, ze "za granicą nie robią, domu nie mają, ale dziecko potrafili zrobić." U nas problemów z kasa nie ma, ale za to jak mamy jechać do teściów to robie wszystko byle być tam jak najkrócej i jak najmniej jej słuchać. A wiecie co jest najgorsze? Ze to rodzice mojego męża, a robią mu takie akcje i w niczym nie pomagają. Hm... Jak nie kasa to "rodzina"... i tak w kółko.Chociaz cos z tego wyjazdu macie, dom bez kredytu. My nic! Baaa mamy ale dlugi! Moj eks zostawil mnie z kilkoma tysiacami euro dlugu. Mojego K eks to samo. Jeszcze 2 lata bedziemy to splacac!
Nie mamy zadnych oszczednosci! Jedynie kredyty do splaty a i tak juz duzo splacilismy. Moja mama ciagle wjezdza mi na ambicje, ze tamci to sa krocej na emigracji a juz dom buduja albo wyremontowali a ja juz tyle lat i nic [emoji20]