Bulbasek
Fanka BB :)
Oj tak! BiadoliszSparki, a Ty monitorujesz owu?
Myślę, że u mnie znowu nie pękł, bo ciągle czuje ten jajnik, a to już 21 dc
Wszystko pod górkę. Co ja zrobiłam panu Bogu?biadolę jak stara baba
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tak! BiadoliszSparki, a Ty monitorujesz owu?
Myślę, że u mnie znowu nie pękł, bo ciągle czuje ten jajnik, a to już 21 dc
Wszystko pod górkę. Co ja zrobiłam panu Bogu?biadolę jak stara baba
![]()
Udało się kobieto po cichutku gratuluję![]()
Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, u mnie niechęć do tej pracy jest od lat. Ale zawsze było coś, że nie mogłam jej rzucić. A to rozstanie z D , a to choroby córki i rozszerzony pakiet medyczny za 100zł miesięcznie i możliwość szybkiego dostania się do specjalistów, a to później kupno działki, budowa małego letniego domku, a teraz starania... i tak już ósmy rok się męczę i wkur...am
Ale tak źle jak teraz to nigdy nie było...nigdy. Jeśli do czerwca nie zajdę, to rzucam w cholerę starania i robotę, inaczej zwariuję...
To ja wzięłam od 3 albo od 2(już mi się myli wszystko) przypadkiem bo tak doszła paczka, nawet dobrze wyszło w takim razie [emoji6]Ja biorę od 3 dca zioła od 1
No to robimy co????w sumie Ty to już jutro albo nawet dziś moglabys. U mnie dzisiaj 8 to u Ciebie 11 dpo.
![]()
Serio serio?Czuję jajnik też po owu...spokojnie
i to czasemm baaardzo
Bo ja stara baba jestem. O mamo, zaraz skończę 40 latOj tak! Biadolisz![]()
To raczej pękł i przeistacza się w ciałko żółte,nie badala cię dziś ,może należy sprawdzić na usgPęcherzyk miałby ok 27mm...
To do dzieła dziś i jutroU mnie 22mm
SerioSerio serio?
To mnie pocieszyłaś
Bo ja stara baba jestem. O mamo, zaraz skończę 40 latdopiero wtedy będę Wam biadolić
![]()