Emsi*
Fanka BB :)
Łapię garściami [emoji8] [emoji8] [emoji8]Emsi, Bulbasek, Spark i Marc trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] [emoji110] za pozytywy i również ślę fluidki
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łapię garściami [emoji8] [emoji8] [emoji8]Emsi, Bulbasek, Spark i Marc trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] [emoji110] za pozytywy i również ślę fluidki
Tak tsh 4,9 ft4 15,78. Ft3 4,85 fsh 6,69
Też trzymaj dla nas miejsce z Bulbaskiem i marc
Podeślesz skład?I jaka jest mniej więcej cena?
no wysokie...dla starających się niby dobrze, żeby była max w okolicy 2, a najlepiej poniżej..Dziewczyny nie nadrobilm jeszcze. Odebrałam wyniki. Tsh 4,94 to niedobrze prawda??
Emsi, Bulbasek, Spark i Marc trzymam mocno![]()
za pozytywy i również ślę fluidki
Tylko na Titanica uważajcie bo będziecie z dodatkowym obciążeniemTylko zadbajcie, żeby ta łódź była odpowiednio duża, bo za jakiś czas z tymi brzuchami, to jeszcze któraś za burtę wypadnie![]()

Mam ten sam [emoji6]Z firmy microlife![]()
Ja tez poproszę fluidki [emoji6]Emsi, Bulbasek, Spark i Marc trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] [emoji110] za pozytywy i również ślę fluidki
Zatem zostanmy z tym pozytywnym myśleniem [emoji4] [emoji4] [emoji4] w końcu ja też z października ... może się poszczesci [emoji7]
Trzymam kciuki ! [emoji110]️ ja miałabym termin na 29.10 także jeszcze mam szanse [emoji3]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Tak powinien zareagować lub endokrynologA to do ginekologa z tym?? On wpisze i ustali dawkę?? Kurde, jak nie urok to......