oczekiwanie
Fanka BB :)
Kochana musiałabyś jeszcze podać normy, ponieważ równią się między laboratoriami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana musiałabyś jeszcze podać normy, ponieważ równią się między laboratoriami.
Trzymam mocno musi wyjśćKochana ja jestem 7dpoi mam nadzieję, że nic z niej nie wyniknie...
![]()
Ogólnie normy są tsh niby właśnie do 4 z kawałkiem, ale dla starających się powinno być niższe...Endokrynolog ewentualnie gin czy rodzinny powinien być zorientowany w temacie.
Ależ proszę basia89
Ja też mam ochotę się tam z Wami spotkaćw takim doborowym towarzystwie, super
![]()
Powodzenia daj znać[emoji2]Nadrobiłam
Właśnie jadę do dietetyka, sprawdzić na jej dokładnej wadze ile spadło. Na bank 5 kilo. Było 7 ale ostatni stres spowodował posiadanie i dooopa
A na 15:40 ginekolog. Ciekawe co powie na to ostatnie usg. Szkoda, że nie mogłam sprawdź czy jajo pękło... ogromnym ograniczeniem jest brak kasy. Masakra.
Łódź ma być duuuża, bo w październiku będzie nas ogromny wysyp!!!![]()
Tylko na Titanica uważajcie bo będziecie z dodatkowym obciążeniem![]()
Nadrobiłam
Właśnie jadę do dietetyka, sprawdzić na jej dokładnej wadze ile spadło. Na bank 5 kilo. Było 7 ale ostatni stres spowodował posiadanie i dooopa
A na 15:40 ginekolog. Ciekawe co powie na to ostatnie usg. Szkoda, że nie mogłam sprawdź czy jajo pękło... ogromnym ograniczeniem jest brak kasy. Masakra.
Łódź ma być duuuża, bo w październiku będzie nas ogromny wysyp!!!![]()
Jasne kochana proszę i on wcale nie kosztuje kokosów a mierzy bez zarzutówZobacz załącznik 792903