marc
Fanka BB :)
Powkręcajmy sięja już mam wszystkie objawy
ból jajnika, ciągnięcie w macicy. Wszystkie!!!
jaki człowiek jest głupi jak ma nadzieję... Masakra
Oby u Ciebie było to objawem ciąży![]()
Było by to za piękne :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powkręcajmy sięja już mam wszystkie objawy
ból jajnika, ciągnięcie w macicy. Wszystkie!!!
jaki człowiek jest głupi jak ma nadzieję... Masakra
Oby u Ciebie było to objawem ciąży![]()
Ty sobie nakazujesz zrobienie testu?Rób jutro test12 dc jak ma wyjść to wyjdzie i jutro
![]()
Oj tam, trzeba wierzyć!!! Ja wierzę, że los mi w tych mało sprzyjających warunkach, zafundował niespodziankęByło by to za piękne :-)
Super[emoji2]Już wszystko piszę.
Ubyło 5 kilo. Było więcej, ale ostatnio zajadanie stresów zebrało żniwo
Pomimo wszystko zostałam pochwalona i mam działać dalej.

Nie uda wam się w tym cyklu? A jeśli się lekarz myli? Uda się zobaczysz[emoji2]Minus 5 kilo
U ginekologa oki, chociaż on nie wierzy, że mogło nam się udać w tym cyklu
Zaproponował monitoring owulacji od przyszłego miesiąca gdzieś gdzie jeszcze pracuje. Fajnie, bo zna sprawę.
Nie kazał wykonywać tych dziwnych badań nasienia. Na razie tylko to zwykłe badanie.
I w razie gdyby kolejne badanie nasienia było tak samo złe inseminacja... Oby u mnie było dobrze... Teraz tylko czekać czy @ przyjdzie o czasie i dzwonić w 12 dc do niego. Ale niestety nie dostałam dupka ani luteiny i ciekawe kiedy dostanę... Może to być różnie![]()
Podobno życie zaczyna się przed 40 [emoji2]Tak tak. Emerytura przede mną, menopauza![]()
ToBie też:*Emsi i dla ciebie i dla StorAnia i dla Doci Queen_b magoo Izabelli Spark i wiele wiele innych :*
Super efekt! ;-) kurde mi się ostatnio przytyło a motywacja do zrzucenia kilogramów brak...bo skoro ma zajść w ciążę to i tak przytyję ;-) i co mam 2 razy wymieniać garderobę? ;-)Minus 5 kilo
U ginekologa oki, chociaż on nie wierzy, że mogło nam się udać w tym cyklu
Zaproponował monitoring owulacji od przyszłego miesiąca gdzieś gdzie jeszcze pracuje. Fajnie, bo zna sprawę.
Nie kazał wykonywać tych dziwnych badań nasienia. Na razie tylko to zwykłe badanie.
I w razie gdyby kolejne badanie nasienia było tak samo złe inseminacja... Oby u mnie było dobrze... Teraz tylko czekać czy @ przyjdzie o czasie i dzwonić w 12 dc do niego. Ale niestety nie dostałam dupka ani luteiny i ciekawe kiedy dostanę... Może to być różnie![]()
Marzę o tymNie uda wam się w tym cyklu? A jeśli się lekarz myli? Uda się zobaczysz[emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No, to ja jeszcze mam 3 dni, żeby się zaczęło