Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam anemię. Poziom żelaza 16 przy min.50...mam ją wieki od kiedy miesiaczkuje bo @ bardzo obfite. Ale w tamtym roku strasznie mnie czepiała się grzybica i w końcu doszłam że od anemii. 2 razy dziennie Tarydyferon i kompleks wit. B oraz kwas foliowy. Przy okazji żelazo i wit b a zwłaszcza b6 są bardzo ważne dla owulacji[emoji6]Dzięki że zabierzecie mnie ze sobą.fajnie byłoby być mamusia pazdziernikowapożyjemy zobaczymy
Napalone na ciążę dobre hahaha
To faktycznie duży pakiet chorób masz.ja zmagam się tez z anemia z powodu niedoboru żelaza.wieczny problem.ojjj to pobiadoliłam sobie![]()
Kiedyś na pewno. Ale łaski bez.Moze jeszcze przyjdzie sie pogodzic?![]()
No to ja się tu nie zgodzę. To wszystko zależy od typu nadczynnosci. Jedna można uregulować poprzez branie tabletek przez pewien czas jedna nie i trzeba wyciąć cześć tarczycy lub zażyć radiojod. Nadczynnosci nie można mieć przez całe życie. Trzeba ją wyleczyć nawet jeśli by to oznaczało wpedzenie się w niedoczynność, która skazuje cie na leki do końca życia. Przeciwciała miałam robione i też mi pospadaly do normy i utrzymuje się to przez dłuższy czas, więc ja mogę powiedzieć , że nadczynność można i trzeba wyleczyć. Tyle w temacie. Ja jestem akurat w temacie. Zmieniam kolor na dwie różne choroby tarczycy bo ludzie często to mylą. I nie mówię tu o Hashimoto lub Garvesie-Basedowie bo chorób autoimmunologicznych niestety wyleczyć nie można a leczy się ich skutki czyli nadczynnosc i niedoczynność.Dziewczyny niedoczynność czy inne choroby tarczycy to najczęściej skutek, a nie przyczyna i wcale nie jest tak, że nie można jej wyleczyć. Branie syntetycznych hormonów to niestety tylko zaleczanie tegoż efektu, a nie eliminacja przyczyn. Nasz organizm jest skomplikowany dużo bardziej niż to się wydaje i cała masa rzeczy ma wpływ na rozwinięcie się danej choroby, trudno więc oczekiwać, że uzupełnienie jednego hormonu nas wyleczy.
Tak jak mówi sylwaq90 warto wykonać jeszcze badania przeciwciał.
Przepraszam, ale muszę pomędrkować...
Jak to jest z testami, że piszą na nich: wykrywa ciążę już po 4 dniach od zapłodnienia. A przecież hormon hcg jest dopiero po implantacji??? Czy ktoś mi to wytłumaczy?![]()

A ja tam jednak lubię tempke badać, przynajmniej wiem czy owu byłaI to jest dobre podejście. Ja zawsze mówie zostawić te termometry śluzy badanie szyjki, wykresy to w niczym nie pomoże. Tu akurat dupcią trzeba ruszyć a nie głową, skupić się na przyjemności, nastroju, ładnej bieliźnie, wyluzować. W nerwicę można wpaść wypatrując tej owulacji, sikając na te testy owu, tworzy się taka napinka wewnętrzna że dupa blada. A jeszcze i chłop wkońcu w stresie bo na koniec słyszy idz nasienie badać hehe
No to ja się tu nie zgodzę. To wszystko zależy od typu nadczynnosci. Jedna można uregulować poprzez branie tabletek przez pewien czas jedna nie i trzeba wyciąć cześć tarczycy lub zażyć radiojod. Nadczynnosci nie można mieć przez całe życie. Trzeba ją wyleczyć nawet jeśli by to oznaczało wpedzenie się w niedoczynność, która skazuje cie na leki do końca życia. Przeciwciała miałam robione i też mi pospadaly do normy i utrzymuje się to przez dłuższy czas, więc ja mogę powiedzieć , że nadczynność można i trzeba wyleczyć. Tyle w temacie. Ja jestem akurat w temacie. Zmieniam kolor na dwie różne choroby tarczycy bo ludzie często to mylą. I nie mówię tu o Hashimoto lub Garvesie-Basedowie bo chorób autoimmunologicznych niestety wyleczyć nie można a leczy się ich skutki czyli nadczynnosc i niedoczynność.