Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś w tym stylu, ale np w chińskim inaczej mi pokazuje, niż na tej stronie jeśli chodzi o okres wrzesień-grudzień. Filip jak się urodził to miał 58cm i 3860 :-) jak wychodzillismy że szpitala to spadło na 3620 :-)
EDIT
Jednak dobrze, to jest to samo najwidoczniej, patrzyłam ciągle na 26, zamiast w sierpniu spojrzeć na 27, debil że mnie [emoji1]
![]()
W UK stawiają na naturę. Ale nie robią żadnych problemów jeśli kobieta w 7tc jedzie do szpitala z jakimiś problemem. Generalnie nie chcą podtrzymywać ciąż u kobiet młodszych niż 35lat. Ja dwoje dzieci mam na Brytyjskim systemie urodzone i naprawdę ogromne brawa za opiekę. Z drugim bobo zalapalam się na one-to-one, czyli jedna położna przez cala ciążę i po porodzie. Przyjeżdżała do mnie do domkuDopiero od 12 tygodnia bo zdarzają się poronienia dlatego zdrową i silną ciążę kwalifikują od 12tyg.
Patrzysz na skończone lata, czyli np ja mam teraz 26, a od sierpnia sprawdzam 27, bo wtedy mam urodziny :-)No wlasnie jak to interpretować? Bo ja sprawdzam rocznikowo czyli 28 mimo ze do czerwca mam 27 hmm..
Z synem mi się sprawdziło bo 23 lata i zaszłam w listopadzie [emoji6] to podobnie jak moj! Z tym, że Kuba miał 3920 i 61cm [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oo to super w kupie raźniejAle ja się tak boję ...
A badasz sobie szyjke?albo bolą piersi czy coś?
Dobrze pamiętasz mam zdjęcie z usg ale tylko pęcherzyka ja jestem tydzień do tylu wiec dzisiaj będzie równo 6tcTo dobrze, to znaczy że w środku dzieje się rewolucja! A dzisiaj który już tydzień? Ty masz już zdjęcie z usg, czy dopiero 3 lutego dostaniesz? Bo nie wiem, czy dobrze pamiętam.
![]()
To już nie mogę się doczekać tego 3, tylko nie zapomnij o nas i wklej nam tu fotkę, to się porozklejamy trochę [emoji1]Dobrze pamiętasz mam zdjęcie z usg ale tylko pęcherzyka ja jestem tydzień do tylu wiec dzisiaj będzie równo 6tc
Wiek?Proszę o dopisanie do tabelki
Dariana - Adriana - 22cs - @31.01- pierwsza dzidzia