S
StorAnia
Gość
Tyle czasu straciliśmy...No tak ostatnio napisałam! Coś mi tu nie grało! ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle czasu straciliśmy...No tak ostatnio napisałam! Coś mi tu nie grało! ...
Moja dupa z rozstępami odstraszyłaby![]()
O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]
Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]
![]()
Oj nie sądzęMoja dupa z rozstępami odstraszyłaby![]()
Może coś się dziejenigdy mi pozniej nie wychodzily, wiem, że ta 1 jest mniej widoczna, ale kurde wg. mnie nie powinny pokazywac tej 2, bynajmniej mi nigdy nie pokazywaly, ale moje zdanie znacie![]()
O matko... Może test owu zaczyna ci ciąże wychwytywac?... [emoji16] [emoji16] weź poczytaj może jak to wygląda [emoji1]
Teoretycznie powinno wyjść. Ale nawet gdyby wyszedł negatyw to bym się nim za bardzo nie sugerowała [emoji12] poczekaj może ze 2 dni, wtedy to już raczej pewniak [emoji4]
![]()
Nie sądzę, żeby przy tych koronkach faceci zauważyli jakiekolwiek niedoskonałości![]()
To co on nie wiedział o tym wcześniej... zatluklabym go ... a teraz nie bralas dupka? czy wzięłaś później?Tyle czasu straciliśmy...
Marc ale o co chodzi bo nie kumam...który dzień cyklu? Bo wygląda że jeszcze nie ma wzrostu lh...chyba że robisz po owu i coś tam ledwo widać? O to chodzi? Dlatego piszą że robi się tylko do momentu pierwszego pozytywnego wyniku[emoji6]a lh może być nadal obecny w niskim stężeniu nawet po owunigdy mi pozniej nie wychodzily, wiem, że ta 1 jest mniej widoczna, ale kurde wg. mnie nie powinny pokazywac tej 2, bynajmniej mi nigdy nie pokazywaly, ale moje zdanie znacie![]()
Kochana u mnie tak jest ciągle. Mam PCOS i testy owulacyjne u mnie się nie sprawdzają...
no w sumie racja
dostałam na panieński taki spoko strójto nawet 20 sekund nie wytrzymał na mnie cały ;p