reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy ktoras z Was plamiła po dupku? Zazwyczaj brałam luteinę, kilka cyklu nic nie brałam, a teraz pierwszy raz dupka biore i plamie od 5dpo [emoji20]

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :) we wtorek musiała być implantacja. Miałam dreszcze, potem mi było gorąco. Straszne osłabienie. W środę 8dpo ból głowy i mdłości. Nie mierze temp ani szyjki. W tym cyklu 1 raz testy owu. Owu 18 dc a Przytulanki 16, 17,18,19 dc. Wcześniejsze chyba nie mają wpływu.

Dziewczyny, jesteście Kochane. Mąż jeszcze nie wie. Poczekam. Chyba, że Nie wytrzymam. Oszalalam. Zrobię w niedzielę jeszcze test. Na razie czuję się wspaniale. tzn oprócz napuchnietych piersi :)
Tak się cieszę :) Kurcze, nie znamy się dziewczyny na żywo, a zawsze taka radość mnie przepełnia jak widzę dwie kreski u którejś z Was, prawie jakby to mnie się udało :) Te Wasze dwie kreski bardzo dodają wiary, że każdej z nas się w końcu uda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry