evelinia
Fanka BB :)
Super Bulbasku cieszę się z Tobą i oczywiście trzymam kciuki za szczęśliwe 9 m-cyNie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super Bulbasku cieszę się z Tobą i oczywiście trzymam kciuki za szczęśliwe 9 m-cyNie wytrzymałam... radość, radość, radość i strach. Zaczynam brac luteine. Nie mogę stracić tej dzidzi. 10 dpo test 10.
Dlatego trzeba czasem działać na własną rękę i robić prywatnie albo szukać lekarzy co nie żałują skierowań do specjalistów i na badania...ale chyba nigdzie nie ma idealnej służby zdrowia...Skarbie nie każdemu lekarzowi się chce wypisać,taka Polska i NFZ
pewnie pelny cycek
Trzymaj sięCholera! ale super wiadomość! Bulbasku gratuluję! i ogromnie wierzę w to, że się tym razem uda! :* <3
Choć jedna dobra wiadomość tego dnia..
Dzisiaj byłam u babci, to wiadomo.. Wygląda źle, chce mi się ryczeć! ;( Nie kontaktuje, łapie ostatnie oddechy..
Miłego weekendu dziewczyny.
Kobieto wyluzuj
Poczekamy spokojnie do terminu @ i zobaczymyja czekam do 5 lutego. Myślę że jak ma przyjść to przyjdzie i nakręcanie na ciążę, wcale nie pomoże... i tak będzie żal i ból, ale może trochę mniejszy...
Trzymaj się jakoś kochana,bądź dzielna,ciesz się każdym dniem z babcią jaki by nie był,bo niewiadomo kiedy przyjdzie pora,całuje mocnoCholera! ale super wiadomość! Bulbasku gratuluję! i ogromnie wierzę w to, że się tym razem uda! :* <3
Choć jedna dobra wiadomość tego dnia..
Dzisiaj byłam u babci, to wiadomo.. Wygląda źle, chce mi się ryczeć! ;( Nie kontaktuje, łapie ostatnie oddechy..
Miłego weekendu dziewczyny.
Marcjanno!Dobra niech Ci bedzie![]()
Ania teraz niech mąż wymasujeMarcjanno!
Wiesz, że są kobiety które nie czują żadnych, najmniejszych objawów ciąży a w niej są?
Bez sensu jest to nakręcanie. Ja dziś pół dnia obmacywałam piersi czy nie bolątak je wygniotłam, że teraz bolą
i niestety to nie przez ciążę tylko przez moją głupotę
![]()
Marcjanno!
Wiesz, że są kobiety które nie czują żadnych, najmniejszych objawów ciąży a w niej są?
Bez sensu jest to nakręcanie. Ja dziś pół dnia obmacywałam piersi czy nie bolątak je wygniotłam, że teraz bolą
i niestety to nie przez ciążę tylko przez moją głupotę
![]()