marc
Fanka BB :)
arrow92 6t4d a z OM 7t4d mniej więcej 28 30 dniowe
Nie ma sensu zrobić bety ona ładnie rosła ale widzicie puste jajo. Nie łudzę się to już koniec. Ze staraniami też.
Przykro mi, ale nie można sie poddawać żabka ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma sensu zrobić bety ona ładnie rosła ale widzicie puste jajo. Nie łudzę się to już koniec. Ze staraniami też.
Zdjęcia nie ma . Mój groszek był tak malutki i za 3 tygodnie będę mieć zdjęcie[emoji2]Ale śliczne macie kociaki!!!
A to moje śliczności!
![]()
![]()
A zdjęcie bąbelka gdzie??![]()
Oj, brzmi dobrze
Urośnie pęcherzyk, jeszcze ma czas! Niczym sie nie załamuj! Działajcie!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Co ty powiesz?![emoji24]Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.
[emoji20]przykro mi. Tulę mocno!Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.
[emoji20]arrow92 6t4d a z OM 7t4d mniej więcej 28 30 dniowe