oczekiwanie
Fanka BB :)
Kciuki zacisnieteDziałamy co drugi dzień [emoji38] myślę że owu była wczoraj lub przedwczoraj. Bardzo bym już chciała przejść na drugą stronę mocy czyli do zielonej tabelki.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zacisnieteDziałamy co drugi dzień [emoji38] myślę że owu była wczoraj lub przedwczoraj. Bardzo bym już chciała przejść na drugą stronę mocy czyli do zielonej tabelki.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
O trzeba było to wrzucić w poniedziałek hehe. Mi nic nie tłumaczyli, sama wszystkiego szukałam na necie. Ponad 300 postów miałam do przeczytaniaA chcialam Wam pokazac co dostaje sie w Holandii w trakcie umawiania sie na zabieg.
To ulotki jakie dostalam, jest w nich WSZYSTKO! Co to za zabieg, gdzie sie zglosic w dniu zabiegu, jak sie przygotowac, co mi wolno a czego nie przed i po zabiegu. Co moge czuc w trakcie i po zabiegu. Co jest normalne a z jakimi objawami mam dzwonic do lekarza. No mowie Wam, WSZYSTKO co najwazniejsze w pigulce.
Rewelacyjna sprawa.
Tutaj histereskopia.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolposkopia
![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo [emoji17]Beta 1,33 wiec po ptokach. Dzięki za wsparcie idę popłakać...
Reszta jest w normie. Tylko te ruchy wyszły poniżej normy. Dzięki kochana [emoji8]@Emsi poczytaj o androferti ! Może Wam pomoże ! A jak reszta wyników ??
Będzie nasz ! A jak! [emoji6]AAA Emsiii przykro mi :* Będzie dobrze! może kolejny będzie nasz?! A może grudzień?albo już poczekajmy do tego stycznia!
Po co mieć najmłodsze dziecko w przedszkolu, czy w szkole, a przyjdzie jakaś nowa reforma i znowu coś pomiesza..
![]()
Hej dziewczyny. Kto ze mną jutro testuje???
Masz 100% racji! Jak sobie pomyślę onlecie w bloku to mnie normalnie szlag trafia.... a tak w domu można całe lato miło spędzać po południa po pracy.Zależy jaki dom masz na myśli. My mieszkamy w domu poza miastem od kwietnia. Budowa jakieś 2 lata. Dom energooszczędny, duże okna.155mkw plus garaż I kotłownia. Ogrzewanie gazowe I pełen luz. Wiosna lato są cudowne, zima tez jest pięknie. Dla dzieci bosko. Ja tu dopiero żyję ... jest fantastycznie [emoji7] [emoji7] [emoji7] Nigdy bym nie wróciła do bloków.
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ale co Cię załamuje? :* będzie dobrzeWiecie co ja chyba nie nadaje sie na forum :-( nie wiem :-(
Załamuje mnie wszystko :-(
Dziękuję Ci [emoji8] ja się kompletnie na tym nie znam. Ilość jest 141.05 mln i 45.5 mln/mlEmsi, wyniki sa super, no co ty! Odrobinkę tylko niżej niz norma!! To nic! A ilość dobra, duża? Bo ten ruch to tylko procenty ale jesli ilość duża to finalnie wychodzi ze jest duzo ruchliwych. U nas jest ruchu całkowitego 6!!! Takze u ciebie super![]()
A zdjęcie kropka masz?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ej no, tak nie można!!! Nie zgadzam się!Musze chyba rozważyćpo takim czasie, trzeba sprobowac wszystkiego
![]()