Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie czuję... tylko te plecy wczoraj i sutki jak dotkne... no i brzuch jak na @ 2 dni temu, teraz nie boli... boję się deszcze bardzo, ale co ma być to będzie, ważne, że wiem, że mogę zajść...staram się myśleć pozytywnie
Kurde Spark naprawdę dajesz nadzieję, dbaj o fasolindeDla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc
Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Dziękuję ze o mnie pamiętasz. Damy rade. @Spark przewróciła mi wiare[emoji7]Mobilizacja! Jest nadzieja. Chociaz jakos odpuścić by sie przydało a nie wiem jak
Jeszcze Magda36 jest z nami w grupie
Szkoda...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Jezu tak się boję co teraaz będzie przez te tabletki...matkooo!!!! A z drugiej strony jestem taka szczęśliwa!
No ja do was chętnie dołączę. Może do tego czasu zszyja mi te dziurę i będę mogła z wami o maj zawalczyc[emoji7]Kochana masz 6msc na wyleczenie się z tego czegoś co nazwy nie zapamiętałam [emoji23][emoji23] i maj 2018 jest nasz !! @bertha wchodzisz w to?? Czy chcesz szybciej ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie, lekarz zawsze uważał, że jeestem bardzo wyluzowana jeśli chodzi o tak długi okres starań, mówił: a Pani to chyba tak zdrowo do tego podchodzii co? Widać to.Spark!!! Gratulacje!! W końcu i na Ciebie przyszła pora!!! Matko jak się cieszę....
I to jest dowód na to, jak ważna jest dla nas głowa i podejście i myślenie. A może lekarz zabronił Ci specjalnie zajść w ciążę, żebyś dała trochę na luz??![]()
Wizyte w pon po leki, na pewno zrobi usg, lekarz jest superKurde Spark naprawdę dajesz nadzieję, dbaj o fasolinde, kiedy masz wizytę z usg???
No to czekamy na wieści ja dzisiaj do endokrynologa po leki, 1marca do gina na wizytę i usg i dopiero w kwietniu wznawiamy.Wizyte w pon po leki, na pewno zrobi usg, lekarz jest supernie chciałam jeszcze iść bo chciałam czekać do 7tyg ale muszę, lekarz kazał także no...
Pewnie idź[emoji2] trzymam kciuki za maleństwo [emoji2] to będziesz mama październik [emoji179]Wizyte w pon po leki, na pewno zrobi usg, lekarz jest supernie chciałam jeszcze iść bo chciałam czekać do 7tyg ale muszę, lekarz kazał także no...