Spark
Fanka BB :)
Haha właśnie kolejny "objaw" przez który zrobiłam test. Zawsze przed @ miałam dużo mlecznego śluzu, a teraz prawie nic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha właśnie kolejny "objaw" przez który zrobiłam test. Zawsze przed @ miałam dużo mlecznego śluzu, a teraz prawie nic...
Cudowna wiadomośćHaha nie straszcie mnie z tymi blizniakami bo mój by chyba umarłdziś maamy dzień z Jego prawie 2 letnią chrrzestnica i już powoli dość chyba ma haha ;p choć widzę jaki w Niej zakochany
Ja teraz modlę się, żeby wszystko było ok i czekam na resztę! I nie poddawać mi się!!! ;*
Czekaj, czekajHaha nie straszcie mnie z tymi blizniakami bo mój by chyba umarłdziś maamy dzień z Jego prawie 2 letnią chrrzestnica i już powoli dość chyba ma haha ;p choć widzę jaki w Niej zakochany
Ja teraz modlę się, żeby wszystko było ok i czekam na resztę! I nie poddawać mi się!!! ;*
Kochana ja wierzę że tak długo się staramy to końcu musi się udać,będzie dobrze pamiętaj,trzymam mocno za ciebieHaha nie straszcie mnie z tymi blizniakami bo mój by chyba umarłdziś maamy dzień z Jego prawie 2 letnią chrrzestnica i już powoli dość chyba ma haha ;p choć widzę jaki w Niej zakochany
Docia ja nie jestem taka pewna... Wszystko jest nie tak. Plamię od tygodnia, raz mniej raz więcej. Nie wiem co się dziejeAnia my następne
Ogromnie Ci gratulujęDla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc
Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***