Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty masz umowę o pracę, czy jak to u Ciebie wygląda?Nic nie mówięna pewno nie przez najbliższe tygodnie
i chcę pracować jak najdłużej się da
![]()
mi nie wchodzilo na poczatku ciazy nic procz rosolu i macznych potraw@basia89 @MartaBarbaraWeronika tak dzisiaj... po pracy jadę i pewnie poczekam w kolejce z 2h więc myślę o 18.30 będzie wiadomo co i jak, a o 15 wynik bety...
@Luxuorius ja tylko na słodkie ochoty nie mam, za to mięsko i inne to mmrrrr
Rosolek też bym znów zjadła, choć miałam w nd
@Lanvin a Ty się szybko godzića wiadomo co jest najlepsze na zgodę
@MartaBarbaraWeronika ja też tak z testem przeciagalam mimo, że miałam w domu, bo byłam pewna, że biel będzie a tego już mi się nie chciało oglądaćzresztą dwóch też się bałam zobaczyć także no...
![]()
Temperatur a ładna[emoji2]Heheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłamo matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam
az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah
Umowę zlecenie do końca roku...A Ty masz umowę o pracę, czy jak to u Ciebie wygląda?
![]()
Olej z wiesiolka na sluz, ale dong na tyle go poprawia, ze nie ma sensu moim zdanieem. Mi zresztą wiesiolek nie pomoglPadnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć![]()