Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha, moj tez wie kiedy mam, kojarzy po prostu jak dawno temu mialam okres.A mi właśnie odebrało mowę... Mówię do B ze głodna jestem i że jak na okres gastro. No ale mówię że niemożliwe, bo za wcześnie.... A ten do mnie ze przecież ja płodne mam! " obstawiam wczoraj i dzisiaj najbardziej, tak wynika z moich obliczeń" [emoji23] [emoji23] nosz kur...wie lepiej ode mnie, menda jedna [emoji23] albo podejrzal gdzieś, ja nie wiem [emoji23]
![]()
Podstawowa tak,, chodziło, czy po temp. Już tej wyższej po owu mi skoczyla... bo od podstawowej to zawsze po owu maam o wiele wyzszaTo spojrzcie że podstawowa to 36.4 taka ,,wejsciowa,, w cykl. A zakonczona właśnie o 0.5 więcej bo 36.9 w dniu testu. I wedlug teorii ma byc min 0.2 wieksza utrzymujaca się
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończychce mi się wyć
Wiesz że do mnie chyba też zawita [emoji17] brzuch już mnie boli i tempka znów lekko spadła 36.62 [emoji17] ehh wydaje mi się że dziś mnie prYwita .Przyszla @ planowo jak w zegarku . Temp 36,47
Mieliśmy jechać jutro, ale mi się szczerze odechciało... nie mieliśmy żadnej umowy. Ona twieerdzi, że ustna obowiazuja i wymyśliła że mammy odmalowac csle mieszkanie, kupic kanape i zrobić kilka rzeczy, albo zaplacic 3000... kanape dws miesiace temu pozwolila nam wyrzucic bo znniszczona, pow. Ze potem nie chce nic w zamian bo i tak by.jej nie uzywala, a teraz sie wypiera... sciany niby czyste byly i mamy odmalowac bo są w plamach ( tu akurat mam dowod jak mi pisala na poczatku, ze corkka jej brudzi sciany ale nie zdazy nam ichh wymalowac)...Spark, a dlaczego was straszy? Mieliście umowę i zerwaliście przed terminem? Czy jak to wyglądało?
Hm... może weź wolne.. a Tobie coś dolega? Tzn jakiś ból gardła czy coś? Ja w ciąży w okresie zimowym piłam syrop *spam*. Nie martw się, że objawy odstąpiły bo może to być chwilowe.. ja na początku też nie miałam żadnych [emoji6] ale pamiętaj, że teraz najważniejsze jest twoje zdrowie i spokoj psychiczny, wiec jak czujesz, że nie dajesz rady to weź dzień- dwa wolnego.. wyjedźcie gdzieś i odpocznij od tych sytuacji..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom