A
auslanderka
Gość
Haha to jest pytanie za milion. Ja nie mam pojęcia.Myślałam ze to owu
Jeżeli jesteś w ciąży co życzę :-) to kiedy zaszłaś ? Hmm
Jedziesz dzisiaj na urlop? Dobrze pamiętam? Jak tak to miłego szusowania[emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to jest pytanie za milion. Ja nie mam pojęcia.Myślałam ze to owu
Jeżeli jesteś w ciąży co życzę :-) to kiedy zaszłaś ? Hmm
wiem wiemHmmm... ciekawe. Może spróbuj wpisać te wyniki temperatur do ovufriend? Zobaczymy co pokaże!
Owu, moim zdaniem, nie było jeszcze.
Testuj
@pyzunia86 strasznie mi przykro... Trzymaj się dzielnie!
Jak to pytanie do mnie to okres był taki jak zawsze plamienie lekkie krwawieenie mocne krwawieniee 1,5 dnia i potem lekkiee i brudzenie. Taki standard z bólami okresowwymi i skrzepami tezż. Okres jak okres. Gdyby był inny to bym nie piła alko i dalej. TestowwalaJaki miałaś okres i ile trwał ? Jak wygladal
Brak śluzu na zewnątrz to nic złego. Już były tu takie co nie miały śluzu a zachodziły, także ten. Cuda tu sie dzieją[emoji5]
Hehehehe Ty jesteś przykładem Haha to jest pytanie za milion. Ja nie mam pojęcia.
Jedziesz dzisiaj na urlop? Dobrze pamiętam? Jak tak to miłego szusowania[emoji2]
Jak to pytanie do mnie to okres był taki jak zawsze plamienie lekkie krwawieenie mocne krwawieniee 1,5 dnia i potem lekkiee i brudzenie. Taki standard z bólami okresowwymi i skrzepami tezż. Okres jak okres. Gdyby był inny to bym nie piła alko i dalej. Testowwala
U mnie nic nie widaćspójrzcie czy można to otworzyć?