Emsi*
Fanka BB :)
@Lanvin
Krono Alpine Oak z V-linia. W necie nie ma dobrych zdjec. Widzialamna zywo, piekna i tania. Jak poloze je to zrobie fotke.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A te panele też sama będziesz kłaść? ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Lanvin
Krono Alpine Oak z V-linia. W necie nie ma dobrych zdjec. Widzialamna zywo, piekna i tania. Jak poloze je to zrobie fotke.
Mam to samo, wczoraj coś wkładki mi się skończyły, to zauważyłam, że coś tam się pojawiło.
Kochana, wpisuję i nic z tego nie wynika...
Niby powinno się mierzyć po 3 godzinach snu lub spoczynku, ja w większość nocy się budzę, także to nierealne, żebym całą noc przespala do rana. Może dziewczyny, które dłużej mierzą będą wiedziały coś na ten temat
Twój spadek nie jest duży, może jednak się utrzyma, nie zapeszaj
Udanego wyjazdu :*
Bardzo dobrze, że masz w nim takie oparciekochana, jesteś jeszcze młoda, znajdziesz w ciążę już niedługo :*
![]()
A te panele też sama będziesz kłaść? ...
Dzięki dziewczynyJuż wprawdzie po 12:00 jest,ale wcześniej nie miałam jak testować,bo usypiałam synka ,no i jakoś oko mi się też przymknęło.
No nic,poczekam aż mi się zachce siku i dam wam znać.![]()
Nie trzymaj zbyt długo w niepewnościDzięki dziewczynyJuż wprawdzie po 12:00 jest,ale wcześniej nie miałam jak testować,bo usypiałam synka ,no i jakoś oko mi się też przymknęło.
No nic,poczekam aż mi się zachce siku i dam wam znać.![]()
@auslanderka wow ale numer...życzę Ci żeby to była ciąża :* na początku tak sobie pomyślałam "jak to możliwe, może test jakiś wadliwy", ale widzę, że na innych też ładne mocne krechy.
Współczuję Ci tego czekania do jutra na wyniki ja bym chyba jajko zniosła
A ja wczoraj myślałam że padne ze śmiechu bo pokazałam mojemu Ł 2 testy owu takie jeszcze bladziochy i on taki uśmiech od ucha do ucha i mówi "ale druga kreska jest to znaczy że można się starać...." haha![]()
Brawo Ty !Akurat kladzenie paneli jest najprostsza czynnoscia jaka bede robic w ramach remontu
Gorzej bedzie z rownaniem podlogi pod te panele i szczerze to nie mam jeszcze pomyslu jak to tanio zrobic [emoji33]
Zeby nie bylo ze ja taki master jestem. Moja robota to sie na "Janusze remontu" nadaje [emoji23] ale jak juz pisalam, to malo wazna sciana, ja mam frajde jak widze ze cos z tej moj pracy powoli sie wykluwa i przy okazji oszczedzam na robociznie
PS
Brzuch mnie napierdziela okresowo, identycznie jak przed zabiegiem. To dobry znak, ino ze nadal normalnego okresu niet, tylko plamienie krwia od rana. Oby sie rozkrecilo.
... remonty, urządzanie i możesz następny interes otwierać "Paraplu Was urządzi" 

... i nie to, że się nie starałam ... ależ owszem. Niestety efekt był mizerny ale i tak mój M tego nie poprawił ... precież jak jest pomalowane to po co ... eh te chłopy 
mój tak pomylił test kota na koci hiv i białaczkęMój ostatnio pomylił test owu z ciążowymGdybyście widziały jego wyraz twarzy w pierwszym momencie gdy zobaczył 2 kreski - BEZCENNE
![]()
Ogarnij mojego...w poprzednim mieszkaniu mieliśmy dziurę nad oknem przez którą wiało. Ja poszłam do rodziców, a M uznał, że weźmie piankę zaklei nią dziurę. I tu pojawił się problem, bo geniusz nie dość, że nie pomyślał, że ta pianka zacznie się pienic po chwili i na ścianie było jej później od groma, to jeszcze uznał, że rękawiczki dołączone do zestawu na pewno się nie przydadzą i wyglądał piankę gołymi rękami!! Nie muszę chyba mówić jak wyglądały jego ręce... Jak to zobaczyłam, to ręce mi opadły [emoji14] to się nazywa mistrz remontu!Brawo Ty !... remonty, urządzanie i możesz następny interes otwierać "Paraplu Was urządzi"
Ja się nadaje tylko do urządzania. Jak pomalowałam sufit w mojej małej, starej łazience w blokach (bo spieszyło mi sie z wprowadzką i nie chciałam na M czekać) to do dziś wszyscy wspominają moje dzieło... i nie to, że się nie starałam ... ależ owszem. Niestety efekt był mizerny ale i tak mój M tego nie poprawił ... precież jak jest pomalowane to po co ... eh te chłopy
![]()