reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha proszę
1487255964-aaaaaa.jpeg
1487255972-aaaaaa.jpeg
No kurczę, nie ma wyjscia, to musiał byc ten 7dc! Bo przed @ tez bez przytulanek wiec nie ma szans :) No chyba ze ciąża juz ma 6 tygodni bo jest z zeszłego cyklu :)

@bertha a jak Twoja owu w 6dc? Dobrze pamiętam? Działaliście?
No wlasnie u mnie klapa, bo sie okazało 5dc ze pęcherzyka nie ma na usg.. wiec nie wiadomo czy pękł, czy zmalał, czy był w ogóle wartościowy... nie wiem. Przytulanki były na wszelki wypadek 4dc i 6dc i dzien przed @ tez :) wiec początek cyklu obstawiony :)
A teraz przerwa :)

Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.:-) :)
Mój P. się poplakal...

Piękna ta krecha!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda:)
Zycze wszystkim powodzenia.
Trzymaj się cieplutko ... i wracaj szybko do nas [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry