NeSSi
Moderatorka
Ty mu czerwoną wstążeczkę na wózek zróbno duzo osob mowi, ze przystojniak nam rosnie, w ogole kazdy sie zachwyca, wczoraj u tesciowej bylo pelno gosci i wszystkie ciotki i wujowie go podziwiali a ten nie wiedzial co sie dzieje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty mu czerwoną wstążeczkę na wózek zróbno duzo osob mowi, ze przystojniak nam rosnie, w ogole kazdy sie zachwyca, wczoraj u tesciowej bylo pelno gosci i wszystkie ciotki i wujowie go podziwiali a ten nie wiedzial co sie dzieje![]()
mam trzy kokardy na wozkuTy mu czerwoną wstążeczkę na wózek zrób![]()
dziekitatus na szczescie sam leci sie zajac dzieckiem i nie musze sie go prosic o nic
![]()

U mnie też 9dc starania zaczęte ale liczę na 14 16dcWitam,w domu mam to samo :-) zaczęłam 6cs a dziś 9 dc, staranka zaczete :-) trzymam kciuki
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja też w następnym cyklu liczę na 14 i 16dc bo teraz komputerek wyliczył że owu była jednak 16. tak po temp. wyszłoU mnie też 9dc starania zaczęte ale liczę na 14 16dc
Ania może nie masz owulacjiA u mnie dziś 19dc i kurzy śluz... testy owulacyjne negatyw. Już nie rozumiem nic![]()