NeSSi
Moderatorka
Nic nie szkodzi kochana. Skąd niby miałaś widzieć.Przepraszam. Nie wiedziałam. Strasznie mi przykro...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie szkodzi kochana. Skąd niby miałaś widzieć.Przepraszam. Nie wiedziałam. Strasznie mi przykro...
Pisałaś że źle podałaś datę ostatniej @ potrzebnej do zabiegu? Ja na laparoskopie szłam w ostatnim dniu @ na 2 dzień miałam zabieg. Wszytko było ok@NeSSi strasznie mi przykroto tak bardzo niesprawiedliwe. Modlę się za Was. Życzę Ci dużo siły.
Ness kochana wyć się chceNa chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Wysyłam mnóstwo pozytywnej energii, współczuję.Na chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Bardzo mi przykro NessiNa chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Nie strasz nas ma być dobrzeNa chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Nessi! kochana, tak strasznie mi przykroNa chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Szkoda troszkę co?hejo dzisiaj wracamy :-(