Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cały czas jesteś na be bio? Super efekty!Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).
Chcialam sie pochwalic:
Wrzesien 2016 - waga 66,7kg
Luty 2017 - waga 57,6kg
-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A trzymasz się diety? Czy podjadasz?Dziekuje [emoji5][emoji5][emoji5] jestem strasznie dumna z siebiea kazdy kilogram mniej, motywuje aby dotrwac do wagi docelowej (52kg). [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oo a jesli potrzebujecie motywacji to polecam blog, fb i insta White Pointe Shoes
Ja na strechingu jeszcze nie byłam...Ale brzmi nieźle@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania?bierz go w obroty, a co
@Paraplu mega sukces, super!
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało [emoji14]
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3
Właśnie zaczęło się ciemna krewi skrzepy lecą
także tak samo jak w zeszłym roku
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@MartaBarbaraWeronika grypa żołądkowa najgorzej :/ a kieedy zaczęliście starania?bierz go w obroty, a co
@Paraplu mega sukces, super!
@Lanvin ja chodziłam na stretching i babka tak dawała , że płakać się chciało
Ogólnie uwielbiałam zajęcia bez obciążeń, ale które meczyly, najlepiej z jakąś choreografia, stepy i bokwa <3

15 dc to chyba jakoś owu masz teraz? :-) działaj wieczorem :-)Jak tam kobietki mija poranna środa ? U mnie święci pieknie słoneczko i jest +5 więc biorę sie dzis za mycie okien z racji tego ze wolny dzień od pracy ... a na wieczór zaplanowalam już "zabrać" się za mojego M![]()
córka została dziś w domku jakiś wirusgrypy rzoladkowej panuje w szkole i z jej klasy ona jest juz jako 8 dziecko ktore to paskuctwo dopadlo .... biedna całą noc nad miską spędziła a ja przy niej , teraz jeszcze śpi i nie ma sie jej co dziwić![]()
Czy któraś ze staraczek testuje w najblizszych dniach ? Przydaly by sie jakieś dobre wieści ....ja mam dziś 15 dc i zupelnie nie wiem kiedy moglaby mi wypaść w tym cyklu owulacja bo poprzedni cykl zamias 31 dni trwal 28także moje starania to takie na chybił trafił .... zobaczymy co z tego wiec bedzie albo "czego nie będzie"
Pozdrawiam i życzę milego dzionka no i pamietajcie nie poddajemy się i nie ważne czy mamy 20,30 czy 40 lat ! Walczymy,walczymy,walczymy a jak polegniemy to wstajemy i dalej podejmujemy wojnę o wlasne marzenia !!!![]()
No brawo!!!!! Samą dietą czy ćwiczenia też?Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).
Chcialam sie pochwalic:
Wrzesien 2016 - waga 66,7kg
Luty 2017 - waga 57,6kg
-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]