Millo
Fanka BB :)
Lanvin ale masz skoki tej temperatury.Badalas prolaktyne?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojej tak niewiele. Tak ogromnie mi przykro naprawdę. Tak jak pisałam budzi to we mnie złość takie sytuacje!Ja po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki
Nie ma się co złościć. To nic nie da. Trzeba to zaakceptowaćojej tak niewiele. Tak ogromnie mi przykro naprawdę. Tak jak pisałam budzi to we mnie złość takie sytuacje!
wiem, ale widzisz tak jak umiem zaakceptować moje straty tak przy innych kobietach to mnie już po prostu wkur..wkurza !Nie ma się co złościć. To nic nie da. Trzeba to zaakceptować
Będzie dobrze!!przytulam...Ja po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki
TrzymamJa po usg. Znaleźli plamkę przy ujściu lewego jajowodu. Brakowało 1 cm[emoji21] . Prawdopodobnie dzisiaj operacja. Beta spada i zaraz się podnosi więc wolą nie ryzykować pęknięcia jajowodu. Trzymajcie kciuki