reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja.
Widzę,że za parę dni wyjaśni się czy któraś zaskoczyła. Ja mam dzisiaj 26 dc więc stąpam po cienkim lodzie. Ostatnie cykle miałam po 26 dni, jednak z moich obserwacji wynika że jak owulka idzie z prawego jajnika to cykle mam 28 dniowe. Objawów ciążowych brak, nic nie boli. Owulka nie wiem kiedy była, więc nic nie wiem. Starania marne więc nastawiam się na @, byleby w poniedziałek przyszła bo w czerwcu jadę na wczasy i nie chcę żeby na urlopie następna @ mnie dopadła.To kto pierwszy testuje?
Nessi drugi okres po zabiegu też miałam obfitszy niż zwykle i dłuższy. Ale potem wróciło już wszystko do normy.

reklama
Luxuorius ja prócz tsh badam jeść ze ft4.

Parpalu spokojnie, to dopiero początek burzy hormonów.

Nessi ja po zabiegu szału z @ nie miałam ale i baaardzo długo na nią czekałam. Za to moja koleżanka męczyła się tak jak Ty...

Ja padam. Moje dziecko działa chyba na baterie słoneczne bo biega od 8 do 23 z jedną max 1.5 h drzemką.:p
Zawsze wytrzymałam z testowaniem do @, ale tym razem chyba tyle nie wytrzymam. Tym bardziej, że gdzie mi tu jeszcze do testowania, jak jeszcze owu nie było
mi lekarka tych ft nie kazala badac

Nessi moje @ po stracie tez byly bardzo obfite wiec to chyba norma

Któraś dzisiaj testowała?
Mnie niedzielne testowanie ominie, już czuję ból podbrzusza, także @ wkracza do akcji... :)

Katia a Ty kiedy testujesz?

Kacha ja nie jestem jeszcze staraczką :) Na razie jestem w kolejce odkładaczek. Ale dzielnie Wam kibicuję i z zaciskam kciuki za tłuste krechy na teście :)

A na forum jestem gościnnie :) Ja z tych, które już by chciały się starać o kolejne dziecko, ale wie, że teraz to nie jest dobry czas. Mam bardzo stresującą pracę. Najpierw muszę wyprowadzić sprawy firmy na prostą, wyciszyć się, odpocząć i dopiero wtedy działać :)

Luxuorius u mnie endokrynolog patrzy jakoś na proporcje tsh, ft4. Przed ciążą i poza okresem starań też mam tylko tsh badane.

No to ja zaciskam mocno kciuki za testujące. :)
Moje młode chyba czuje pismo nosem... I nie daje czasu na zabawy. Poszła spać o 23 I wstała o 5.

reklama
Do góry