Emsi*
Fanka BB :)
Dziewczyny masakra jakaś ... jestem w szkole i bieguny dostałam masakra juz 2 raz w kiblu siedzę Hehehe :-(
Pewnie z nerwów. Spokojnie kochanie ... tym się nie przejmuj [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny masakra jakaś ... jestem w szkole i bieguny dostałam masakra juz 2 raz w kiblu siedzę Hehehe :-(
Jezu jestem wściekła jak osa...
Mam szczerze dość tego związku, i coraz częściej myślę, że przez mojego faceta nie mogę się cieszyć ciążą i to jakiś wielki problem.
Marc najlepiej z porannego zwykły facelle taki za piątka. One ładnie wychodzą. S park nie denerwuj się kochana chłopy to jakiś dziwny pod gatunek jest.
Co się stało??Jezu jestem wściekła jak osa...
Mam szczerze dość tego związku, i coraz częściej myślę, że przez mojego faceta nie mogę się cieszyć ciążą i to jakiś wielki problem.
Jest, skoro Facelle też pokazuje, to już nie masz się nad czym zastanawiać... Gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji8]Ja widzę w końcu coś widzę :-)
Dzisiaj już pewnie nie będę miała kiedy, ale jutro od rana poczytam i podeślę jak coś znajdęJa tez muszę poczytać [emoji848] jak znajdziesz jakaś ciekawa stronę daj znać kochana
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana... co się dzieje?Jezu jestem wściekła jak osa...
Co się stało??
Jest, skoro Facelle też pokazuje, to już nie masz się nad czym zastanawiać... Gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji8]
Dzisiaj już pewnie nie będę miała kiedy, ale jutro od rana poczytam i podeślę jak coś znajdępóki co znalazłam olej kokosowy nierafinowany w dobrej cenie i chce zamówić
![]()
Będzie :*Rano trzeba było sie wypatrzeć teraz widzę i ja tak bez wpatrywania :-) z godziny na godzinę jest inaczej hmmm...
Oby wszystko było ok Boże błagam ;-)
Ja np mam problem z atopowym zapaleniem skóry... robiłam miliony testów i na nic nie mam alergii. Odstawienie nabiału i glutenu tez nie pomaga :/ istna masakra... dzisiaj np to już wytrzymać nie mogę tak mnie wszystko swędzi i pieczema któraś z Was azs?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom