reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny wysylam Wam ciazowe fluidki :) moze sie zarazicie :D

Ja od 6 w pracy. Dzisiaj i tak nie dam rady wszystkiego zrobic bo juz mnie podbrzusze pobolewa. Skoncze za jakies 2 godziny i na dzisiaj basta.

AnaMaria nic mnie nie boli, w majtkach sucho. 19, 20 i 21 dc pobolewało mnie dość podbrzusze jak na @ ale potem przestało.

Paraplu łapię fluidki, jak nie w tym to może w następnym cyklu mi pomogą.A Ty jakie miałaś objawy przed terminem?Bo my sobie tutaj właśnie o nich piszemy.

29 kwietnia - owulacja
8 maja (9dpo) - calodzienne klucie podbrzusza, bardzo wyrazne, przy schylaniu czulam jakbym w podbrzuszu miala jakas twarda pileczke.

10 maja(11dpo). tego dnia zrobilam test :) mialam czekac do terminu @ ale to klucie od kilku dni wydawalo mi sie bardzo dziwne i czulam, ze cos tam sie dzieje :)

11 maja (12dpo) nadal mialam klucie przez caly dzien.

Od 12 maja klucie juz bylo tylko czasami i przez to wnioskuje, ze to bylo zagniezdzanie. Trwa ono okolo 4-5 dni i tyle dmni wlasnie calymi dniami klulo mnie podbrzusze.

12 maja (13dpo) - beta 146,4 :):):):)

13 maja (14dpo) - planowana @

To tyle moich objawow przed terminem @.

Do tej pory mam jedynie bolace piersi i pobolewnie/klucie w podbrzuszu. A no i sennosc straszna.

Inga i AnaMaria ja też mam 26 lat i od dwóch lat staram się o dzidziusia.
Któraś z Was pisała, że ma hiperprolaktynemie, to akurat baardzo łatwo wyleczyć :)
Paraplu a jak teraz, dajesz jakoś radę ?:)

reklama
Inga i AnaMaria ja też mam 26 lat i od dwóch lat staram się o dzidziusia.
Któraś z Was pisała, że ma hiperprolaktynemie, to akurat baardzo łatwo wyleczyć :)
Paraplu a jak teraz, dajesz jakoś radę ?:)

Wypilam mala kawe rano bo inaczej bym nie dala rady :( ale wystarczyla zebym nie zasypiala na stojaco. Jeszcze jakies 1,5 godzinki i do domu :)

Do góry