Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze byc, przynajmniej bedzie juz serduszkoKiedy sztyfcie na pierwsze badanie? bo ja bym chciała na kasę chorych ale dopiero ok 8 tc mi wyjdzie. nie za późno?
Dziewczyny pomocy!!!! Znam wynik badania DNA Jasia i okazuje się,że przyczyną nie była wada genetyczna...co teraz? Boże co robić?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja daje skonczone, co sie bede postarzacDziewczyny, a jak podawałyście wiek do tabelki? Rocznikowo czy po skończonych latach? Bo ja rocznikowo czyli 28 ale jeszcze do czerwca mam 27 [emoji23]
U mnie jeszcze owu nie było.. dziś dopiero 8dc.. wstępnie łapałabym się na koniec listopada 27-28 [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zjarana, to serduszko moze byc, ale moze tez i nie byc.. to akurat tak bedziesz miala na granicy pojawiania sie serduszkaPowinno już być serduszko
![]()
Co wyszło z tych dodatkowych badań?przykro mi.. też takie wyniki dostalam po swoim poronieniu.. to chyba gorsze niz jakby jakas wada byla..
Ja zrobilam wszystkie badania ktore ci kiedys wypisywalam. w skorcie - trombofilia, MTHFR, zespol antyfosfolipidowy, przeciwciala. To podstawa.
Ja daje skonczone, co sie bede postarzac![]()
Wiem że może być różnie ale jednak m nadzieję że będzie widać bo się martwię tym wszystkim. Tak bardzo się cieszę ale ten strach czy wszystko będzie dobrzeZjarana, to serduszko moze byc, ale moze tez i nie byc.. to akurat tak bedziesz miala na granicy pojawiania sie serduszkawiec sie tez nie stresuj, jakby mialo go jeszcze nie byc widac
W kazdym badz razie zarodek powinien juz byc![]()
a masz już podejrzenia czy chłopiec czy dziewczynka? odczuwasz coś?
Dziewczyny doradzcie otóż om była 22 stycznia w zeszły poniedziałek test pozytywny. Dziś według Om zaczol się 6 tydzień a w piątek mam pierwszą wizytę u ginekologa i bardzo się stresuje czy wszystko ok.czy będzie już serce widać?