reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windulka[emoji8][emoji8][emoji8]tule mocniutko, jeśli to pms to wszystko wyglada jeszcze czarniej,
Zacznij po małpie mierzyć tempke, moge ci wysłać mój termometr owulacyjny którego nie zdążyłam użyć w "następnym" cyklu, tylko bedzie pewnie leciał ze dwa tygodnie. Spokojnie. Z B usiądź, pogadajcie, wytłumacz co i jak, bo zależeć musi wam obu[emoji11]
Ja po prostu WIEM, ze i ty zobaczysz swoje kreseczki. WIEM I KONIEC[emoji5]
Na pocieszenie ci powiem ze od naszego owocnego seksu w mikołajki przez kilka tygodni było jedno wielkie NIC- ok nie mogliśmy, możemy od 3 tygodni i wiesz ile razy? Raz[emoji35][emoji35][emoji35] tak jest mój M chętny. Juz go zwyzywałam nie powiem od kogo to sie przymila od 3 dni a mnie takie coś w ogole nie interesuje, niech sie buja. W ogole nie potrafi mnie zaskoczyc, zwykle kladzie sie do wyra, chwila na kompie i zasypia. A teraz wielkie podchody po awanturze. Teraz to na drzewo niech spieprza[emoji849] O!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od tego cyklu będę mierzyć, żeby mieć obraz sytuacji, widać muszę nam jakoś pomóc [emoji20] a u mnie plamienie brązowe się zaczęło... Zaaplikowalam nabój i czekam na rozwój wydarzeń [emoji22]

Ło matko, niedługo będziesz miała takie drugie w domu [emoji1]

I ja... [emoji19] [emoji22]

Podłamalam się trochę powiem wam... Cieszę się z tych waszych kresek, ale chyba zaczynam pękać... A B ma to wszystko gdzieś, nawet nie może ogarnąć łykania jednej tabletki dziennie. Mówi
Ze chce, żebym zamówiła mu te witaminy bo on nie wie jakie... Na jaką cholerę, jak i tak nie będzie ich brać. O bzykaniu nie wspomnę... Chyba czara się przelewa, do tego jeszxze małpowe hormony. To nie będzie dobry wieczór...

Kochana ja jestem z tobą [emoji8] mój też jest ciężki w obsłudze i niby nie chce mu przypominać ale czasem muszę.. bo szlak mnie trafia jak laptopa na jajkach trzyma albo wygrzewa się w wannie.. jeżeli Twój miał gorączkę to musisz się nastawić, że do 3 miesięcy może tak być.. ja też jestem tego świadoma niestety.. a co do tabletek to ja robię tak, że o 19 zalewam mój Inofolic i szykuje tabletki dla M, wołam go do kuchni i zażywamy razem [emoji12]
Głowa do góry ! W końcu i nam będzie dane wstawić takie śliczne testy jak dzisiaj dodały dziewczyny [emoji6]

reklama
Dziewczyny, a jak podawałyście wiek do tabelki? Rocznikowo czy po skończonych latach? Bo ja rocznikowo czyli 28 ale jeszcze do czerwca mam 27 [emoji23]
U mnie jeszcze owu nie było.. dziś dopiero 8dc.. wstępnie łapałabym się na koniec listopada 27-28 [emoji6]

Hmm to zależy ile kto ma lat ... ja w moim wieku to podam rocznikowy w październiku po urodzinach [emoji12][emoji12][emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry