reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, im więcej czytam o tym jaka powinna być beta tym bardziej się stresuje. 8.7;(
Kurde za malo jak na 23 dc. Jak nie przyrosnie sporo to nic z tego:/
Dziś wynik ok 11 ale chyba się nie wyrwe z pracy żeby odebrać.

Bardzo mocno trzymam kciuki!!!!

Sama trochę zaczęłam się stresować, bo dziś odebrałam wyniki.

A tam info, ze jeśli beta jest wyższa lub równa 25 to trzeba powtórzyć. A ja mam 30,32.
Oczywiście i tak powtórzę.
W ogóle laboratorium na dziwna rozpiskę tych norm. Skala jest od 1 do 10 tygodni i norma zaczyna się od 202.

No nic. Bete robiłam wcześniej ( w zasadzie za dzień/dwa powinien być termin @), wiec wiedziałam, ze to będzie niska wartość.

Kreski na teście ciemnieją :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Bardzo mocno trzymam kciuki!!!!

Sama trochę zaczęłam się stresować, bo dziś odebrałam wyniki.

A tam info, ze jeśli beta jest wyższa lub równa 25 to trzeba powtórzyć. A ja mam 30,32.
Oczywiście i tak powtórzę.
W ogóle laboratorium na dziwna rozpiskę tych norm. Skala jest od 1 do 10 tygodni i norma zaczyna się od 202.

No nic. Bete robiłam wcześniej ( w zasadzie za dzień/dwa powinien być termin @), wiec wiedziałam, ze to będzie niska wartość.

Kreski na teście ciemnieją :)

Wrzucaj tesciki zdjecia. [emoji16] potrzebujemy pozytywnych fluidkow [emoji4] trzymamy kciuki na pewno bedzie rozsla beta :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam takie zakwasy dzisiaj na brzuchu... Masakra :D wczoraj wieczorem z małym cwiczyliśmy, zrobiliśmy jedynie Mel B na pośladki i Tiffany na boczki, ale po poniedziałkowym fitnessie to mnie dobiło [emoji14] jutro wieczorem znowu mam zajęcia, więc mam nadzieję, że zakwasy trochę odpuszczą, bo chcę szybko osiągnąć jakieś efekty :)

relgx1hpw702se3x.png

@StorAnia dobrze, że idziesz do innego lekarza. I nie wracaj do tego młodego, ewidentnie coś kręci. Pamiętasz jak Ci pisałam, że miałam poziom progesteronu niższy niż Ty. W styczniu zaczęłam brać sztuczny progesteron i jak się okazało od razu zaszłam. Więc tym się nie przejmuj[emoji4] 3mam kciuki za wizytę[emoji110] .

@gabrika uroniłam kilka łez. Pięknie.

@marc spróbuj na spokojnie porozmawiać, faceci potrzebują mieć często coś wytłumaczone jak dziecku. Inaczej nie załapią.

Witam nową staraczkę[emoji4]

Ja już się nudzę w domu[emoji23] no ile można leżeć/siedzieć. Masakra...

@shaggy może to było tylko jakieś okoliczne krwawienie/plamienie? Skończyło się? Jak tam u Ciebie? Może zrób betę[emoji16] . 3mam kciuki[emoji110] .

Witam się z leniwego łóżka...

@marc to poważna sprawa.
Przyjmijmy, ze w tym cyklu się uda. I co? Mąż sie ogarnie?
Co jeśli nagle trzeba będzie jechać do szpitala?
A jak dziecko się urodzi? Codzienne piwkowanie, drinki absolutnie nie idą w parze z opieka nad dzieckiem. Jasne - każdy potrzebuje czasami się rozluźnić, wypić piwo w sobotę, ale nie codziennie.

Tu trzeba spojrzeć na ten problem szerzej i przyszłościowo.

Potrzebujesz nie tylko "trzeźwego" męża do poczęcia, ale przede wszystkim trzeźwego i odpowiedzialnego ojca.

No wlasnie... w pełni masz racje, tez mu to mówiłam ...
Musiałam sie wyżalić :-( dziękuje Wam, ze jesteście :-*

reklama
Dziewczyny, mam takie zakwasy dzisiaj na brzuchu... Masakra :D wczoraj wieczorem z małym cwiczyliśmy, zrobiliśmy jedynie Mel B na pośladki i Tiffany na boczki, ale po poniedziałkowym fitnessie to mnie dobiło [emoji14] jutro wieczorem znowu mam zajęcia, więc mam nadzieję, że zakwasy trochę odpuszczą, bo chcę szybko osiągnąć jakieś efekty :)

relgx1hpw702se3x.png
Szalejesz Kochana :) [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry