nimitii
Fanka BB :)
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.Ooo... a czemu, co sie stalo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.Ooo... a czemu, co sie stalo?
Bo gdy ponad rok temu mnie zapisywali nie spojrzeli że 03.03 wypada w piątek a w piątek nic nie robią.
Ale wiesz ja też mam już weekendHe... realia polskiej służby zdrowia... Oni mają już weekend![]()
Ale wiesz ja też mam już weekendpozytywy same pozytywy
jak się kotek czujesz ?
Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś?No w sumie racja
Dziękuję, w miarę znośnie.... Mdłości do końca nie minęły.. odliczam dni do konca sierpnia, aby już nie mieć tej niepewności w sobie czy oby wszystko na pewno jest dobrze....
Będzie dobrze zobaczysz. A dobrze kojarzę ze będzie Wojtuś?![]()
Ale niespodziankaTak, tak wypadałoby z badań prenatalnych... Aleeeee..... moja koleżanka 4 miesiące temu wysłała mi zdjęcie USG z dokładnie tego samego okresu ciąży i tam też był identyczny siurek jak u nas.... A w 22 tyg ciąży Oskar zamienił się w Kaczuszkę... Są w takim szoku do tej pory, że jeszcze imienia nie mają a rodzi w połowie kwietnia
![]()
Więc nie zdziwię się jak u nas wyjdzie Marysia
![]()
Ale niespodziankajestem ciekawa
![]()