reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej!

Fabimama ja właśnie zaszłam w cyklu z plamieniem okołoowulacyjnym (9 dzień cyklu) :p Pierwszy raz coś takiego miałam i pomyślałam sobie - już po ptakach! Cykl stracony, bo akurat męża nie było i przytulanie było dopiero na następny dzień. A jednak się udało :)

Kolekcjonerka ja w tamtym roku pierwszy raz zrobiłam pierogi i wyszły naprawdę smaczne. Tutaj masz przepis na ciasto, które wychodzi mięciutkie i bardzo smaczne Link do: Ciasto na pierogi idealne (bez jajek) A farsz już wedle uznania. Ja kocham ruskie. ALe teraz zacznie się sezon na truskawki, jagody, więc będę robić na słodko ku uciesze syna :D

Katka szkoda, ze negatywny.. Ale wcześnie jeszcze jest, więc nic straconego :)

Moja następna @ to 8.06, ale nie wiem czy jest sens wpisywać do tabelko, bo nie jestem staraczką :)

Moi Panowie zaraz jadą na basen, a ja zrobię sobie mini spa. W tym cyklu moje hormony szaleją. Wypryszczyło mnie jak 15latkę :( wyglądam okropnie. Zazwyczaj przed @ wyskakuje mi coś na twarzy, ale to co teraz się pojawiło to jakiś zmasowany atak :( i teraz jetem przed owulacją, gdzie buzia powinna być gładka jak pupcia niemowlaczka. :(

89Katia Nie Ty jedna chorujesz na pryszczycę :D Mnie ostatnio też coś takiego zaatakowało ...cała moja magiczna chemia przy tym na twarz wysiada :D
U mnie chłopaki u dziadków i mam dzień tylko dla siebie :) Leżing tarasowy z zimnym karmi się kłania :) Ale w cieniu - ja z tych co słońca unikają :D

Nessi serio? Myślałam, że pryszcze w tym wieku to jakaś anomalia. U mnie to ewidentna wina hormonów. Podczas ciąży i brania tabletek anty cera idealna! A po odstawieniu tabletek - koszmar po prostu :( Pierwsza faza cyklu jest ok. Ładna cera. A po owulacji zaczyna sie armagedon :P Bez podkładu nie wychodzę z domu.
A w tym cyklu coś się pochrzaniło i i już przed owulacją wyglądam jak nastolatka w gimnazjum.

Uwielbiam karmi! Jakiś czas temu odkrywam Książęce ciemne łagodne. Pycha! Smak podobny do karmi, ale % więcej :D

Nessi serio? Myślałam, że pryszcze w tym wieku to jakaś anomalia. U mnie to ewidentna wina hormonów. Podczas ciąży i brania tabletek anty cera idealna! A po odstawieniu tabletek - koszmar po prostu :( Pierwsza faza cyklu jest ok. Ładna cera. A po owulacji zaczyna sie armagedon :p Bez podkładu nie wychodzę z domu.
A w tym cyklu coś się pochrzaniło i i już przed owulacją wyglądam jak nastolatka w gimnazjum.

Uwielbiam karmi! Jakiś czas temu odkrywam Książęce ciemne łagodne. Pycha! Smak podobny do karmi, ale % więcej :D

O to super, że się można innym ''karmi'' nawalić :D:D Muszę przetestować :D Bo ja alkoholik wzrokowy :D

Co do cery to niestety po ciąży powaliło mi się na maxa - też hormonalnie bo tylko po owu mam wysyp. Najgorsze jest to, że nic nie pomaga - wywaliłam masę kasy na różne cudowne leki, zabiegi kosmetyczne i jedyne czego się dorobiłam to przesuszonej skóry :) Jak chciałam ostatnio krem jakiś na zmarszczki mimiczne to mój K się śmiał : ''na trądzik lepiej coś weź'' :D No niestety ...nawet krem ze śluzu ślimaka wysiadł przy mojej gębie - :D

dobry wieczór
u nas dzionek piękny. rano zakupy, potem działeczka grilowanie, pielenie, zabawa z Córcią i takie tam:P
wróciliśmy o 19.30 i wstawiłam zupkę
zaraz z M będziemy oglądac jakiś film więc mam minutkę żey odpisać!!!!

ja miałam grila, ale ugotowałam zacierkową zupkę na jutro dla Niuni bo ona z grila tylko grzanki z serem je heheh:)

kurde nigdy w życiu pierogów nie robiłam, za zazdroszczę!!!

biedny piesek:( by szybko przeszło!

trzymam &&&&&!!!!!

ja nigdy nie plamiłam w trakcie, oby to był właśnie TEN cykl!!!!

dobranoc i do jutra!!!
Ojjjj fajnie... działeczka i grill... mmm u nas wlasciciel domu w ktorym mieszkamy wybetonowal cały ogród... szaro buro... nie lubie tam siedzieć.:(
Mnie wykresl zupelnie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana wypisalam. Trzymam kciuki za Ciebie abyście w końcu trzymali swoje maleństwo w ramionach.
Hej dziewczyny. Zrobilam test i niestety jedna kreska. Ale spodziewalam sie tego. Tak wiec jutro z rana kolejna proba :-) Dzis 11 dpo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojj szkoda:( może jeszcze za wcześnie?
A mnie wywaliła ?;)
Kochana przepraszam. Nie było to celowe ;)
Hej!

Fabimama ja właśnie zaszłam w cyklu z plamieniem okołoowulacyjnym (9 dzień cyklu)[emoji14]Pierwszy raz coś takiego miałam i pomyślałam sobie - już po ptakach! Cykl stracony, bo akurat męża nie było i przytulanie było dopiero na następny dzień. A jednak się udało :)

Kolekcjonerka ja w tamtym roku pierwszy raz zrobiłam pierogi i wyszły naprawdę smaczne. Tutaj masz przepis na ciasto, które wychodzi mięciutkie i bardzo smaczne Link do: Ciasto na pierogi idealne (bez jajek) A farsz już wedle uznania. Ja kocham ruskie. ALe teraz zacznie się sezon na truskawki, jagody, więc będę robić na słodko ku uciesze syna :D

Katka szkoda, ze negatywny.. Ale wcześnie jeszcze jest, więc nic straconego :)

Moja następna @ to 8.06, ale nie wiem czy jest sens wpisywać do tabelko, bo nie jestem staraczką :)

Moi Panowie zaraz jadą na basen, a ja zrobię sobie mini spa. W tym cyklu moje hormony szaleją. Wypryszczyło mnie jak 15latkę :( wyglądam okropnie. Zazwyczaj przed @ wyskakuje mi coś na twarzy, ale to co teraz się pojawiło to jakiś zmasowany atak :( i teraz jetem przed owulacją, gdzie buzia powinna być gładka jak pupcia niemowlaczka. :(
Mam nadzieję ze to to... choć nie chce się nastawiac bo później za bardzo przeżywam @.
Moj zrobil zapas. Chcial zebym testy juz od owulki robila ha ha ha. Dlllluuuugggooo mi zajelo tlumaczenie na czym to wszystko polega. No ale jak grochem o sciane. To tylko facet :-D I dzisiaj stal nawet nademna jak robilam ten test. Jest strasznie niecierpliwy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dobry jest ;)

Ja dziś pilnuje dzieci... 8 godzin masakra. Piękna pogoda zamiast ruszyć gdzieś na wycieczkę z moimi chłopakami kwitne w małym mieszkaniu :(ale cóż zawsze jakiś grosz wpadnie...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry