Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On ma jeszcze gorącą ''ikrę'' na stanieWłaśnie Windy, wszystkiego naj !!!
Małż już podała tatara na swoim torsie czy czeka do wieczora ?![]()
Ja bym chyba nie brała bez zaleceń lekarza...Dziewczyny mam pytanie mój gin do 13 na urlopie więc nie mam jak go o to zapytać, słuchajcie mam jeszcze duphaston po poprzedniej ciąży i chciałabym dla własnego spokoju zacząć go brac ale nie wiem czy to dobry pomysł i jaka dawkę brać. Kurde do 13 to ja oszaleje ze stresu ; (
Tak,jedziemy na tym samym wozku
Ja dzis mam 20dc, w tym miesiacu sie zcwalnilam i poszlam do ogolnego po progesteron (powiedziałam ze ginekolog kazal mi brac) co jest nieprawda. Bo w listopadzie mialam cien w 24 dc ale niestety potem dostalam okres wiec teraz chucham na zimne.
Bylam kiedys tutaj na tym watku we wrzesniu,ale troche odeszlam i zostalam wierna mojemu![]()
Ten wątek nie mniej jednak czytam caly czas,wszystkin wam kibicuje ....
Podczytuje,zeby nie myśleć o niepowodzeniach bo niekiedy mam wrazenie ze juz mi siada na psyche....forum jak dla mnie jest najlepszym psychologiem. Tu sie wygadam,wyplacze..bo kto inny moze lepiej zrozumiec.
Jezeli mnie przyjmniecie ponownie to niedkiedy cos z Wami popisze, tutaj sa tez niektore moje laskiz drugiego watku. W kupie sila [emoji111][emoji111]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba w poniedziałek bo później tylko temperatura rośnie :-)Ja bym chyba nie brała bez zaleceń lekarza...
Dziewczyny, ovufriend wyznaczył mi owu na wtorek, pozytywny test miałam w niedzielę, ból jajników niedziela i poniedziałek. Wg mnie owu była w poniedziałek, a nie we wtorek jak sądzicie??
![]()
![]()
Ja bym chyba nie brała bez zaleceń lekarza...
Dziewczyny, ovufriend wyznaczył mi owu na wtorek, pozytywny test miałam w niedzielę, ból jajników niedziela i poniedziałek. Wg mnie owu była w poniedziałek, a nie we wtorek jak sądzicie??
![]()
![]()
Mi też się wydaje że poniedziałek. ale ja specjalista nie jestemJa bym chyba nie brała bez zaleceń lekarza...
![]()
![]()
W sumie bardzo bolace piersi po owulacji,bolace sutki i plamienia w okresie miesiaczk przez 3-4 dni...Zapraszamy ! Udzielaj się i pisz jak uda ci się zajść! W końcu musi nam się udać ! [emoji6] miałaś jakieś objawy niskiego progesteronu? Ja jeszcze nie badałam..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@marc a co do tej mokrosci miałam tak zarówno w poprzedniej ciąży jak i teraz, mam przeczucie,że jesteś w ciąży a ostanio moje przeczucia się nie mylą !![]()
Nie wiem czy jako swiezynka mogę czynić honoryTak,jedziemy na tym samym wozku
Ja dzis mam 20dc, w tym miesiacu sie zcwalnilam i poszlam do ogolnego po progesteron (powiedziałam ze ginekolog kazal mi brac) co jest nieprawda. Bo w listopadzie mialam cien w 24 dc ale niestety potem dostalam okres wiec teraz chucham na zimne.
Bylam kiedys tutaj na tym watku we wrzesniu,ale troche odeszlam i zostalam wierna mojemu![]()
Ten wątek nie mniej jednak czytam caly czas,wszystkin wam kibicuje ....
Podczytuje,zeby nie myśleć o niepowodzeniach bo niekiedy mam wrazenie ze juz mi siada na psyche....forum jak dla mnie jest najlepszym psychologiem. Tu sie wygadam,wyplacze..bo kto inny moze lepiej zrozumiec.
Jezeli mnie przyjmniecie ponownie to niedkiedy cos z Wami popisze, tutaj sa tez niektore moje laskiz drugiego watku. W kupie sila [emoji111][emoji111]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom