Lanvin
Fanka BB :)
Chyba w poniedziałek bo później tylko temperatura rośnie :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, tak myślałamMi też się wydaje że poniedziałek. ale ja specjalista nie jestem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba w poniedziałek bo później tylko temperatura rośnie :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, tak myślałamMi też się wydaje że poniedziałek. ale ja specjalista nie jestem
Ty jesteś na pedagogice tak? Powodzenia, ryba [emoji8]Było by fantastycznie :-)
A bolał Cię trochę brzuch?
Ja mam jakiś obrzęk tam ponizej. Wczoraj kurde miałam ta te temperaturę, ale nic mi nie było dosłownie oprócz zimna i wtuleni sie w kołdrę :-)
Jutro ciąg dalszy egzaminów aż 2 z matematyki i dydaktyki boje sie :-( w Donu nie mam sił sie uczyć
Nie no, do wieczora muszę czekać, na razie zapchał mnie twarożkiem na śniadanie [emoji1]Właśnie Windy, wszystkiego naj !!!![]()
Małż już podała tatara na swoim torsie czy czeka do wieczora ?![]()
Kuźwa, Ness [emoji23] na co mnie ta ikra jak ciotka jeszcze czartera do stanów nie złapała [emoji23]On ma jeszcze gorącą ''ikrę'' na stanietfu znaczy na wieczór
![]()
Dobry koń to i po błocie pociągnieKuźwa, Ness [emoji23] na co mnie ta ikra jak ciotka jeszcze czartera do stanów nie złapała [emoji23]
Hmmm nie pamietam w sumie czy wrzesien,czy sierpien ....Carmen a ja czasem podczytuje Wasz [emoji38] pamietam jak ja dołączyłam w sierpniu to byłaś z nami a później zniknęłas i znalazłam Cię tam [emoji12] cieszę się, ze wróciłaś [emoji6] trzymam kciuki za staranka !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak masz to 2xdziennieDziewczyny mam pytanie mój gin do 13 na urlopie więc nie mam jak go o to zapytać, słuchajcie mam jeszcze duphaston po poprzedniej ciąży i chciałabym dla własnego spokoju zacząć go brac ale nie wiem czy to dobry pomysł i jaka dawkę brać. Kurde do 13 to ja oszaleje ze stresu ; (
Ty jesteś na pedagogice tak? Powodzenia, ryba [emoji8]
Z mężem rozmawiałaś?
![]()