reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Windy, HAPPY BIRTHDAY[emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]
Pożegnaj sie z @ czule bo czuje, ze długo jej nie zobaczysz[emoji6] w kazdym razie, życzę ci tego z całego serca[emoji182][emoji255][emoji324][emoji320][emoji877][emoji323]

Queen b, ja jednego jestem pewna. Bieli wizira to ja tu NIE WIDZĘ!!! Jest cien, Boszzz tak mocno trzymam kciuki za ciebie, ze nie masz pojecia[emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Bede czekać do późnej nocy na rezultaty porannych sikow wiec nie wstawaj zbyt pozno proszę [emoji23][emoji85]

Shaggy, piekna betka[emoji7]

Marc, poka No ten cien tutaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@shaggy super beta! :)
@Moniczka25. Jak wzięłam pierwsza tabletkę zapchaly mi się drogi oddechowe i zaczęła mega boleć głowa. Przy większym wysiłku lub gdy się schylalam kręcilo mi się w głowie a innego razu prawie zemdlalam. :P Pociesze Cie ze wcale nie musisz tak mieć, a po dłuższym czasie brania tabletek organizm sie przyzwyczaja.

Dziękuje, chyba dobrze. Dziś już nie powtarzałam bety. Zobaczyłam, ze prawidłowo przyrasta i będę spokojnie czekać do 13.03 (mam wtedy wizytę).
Właśnie sobie poleguje i najchętniej poszłabym spac :)
Dziś zaczęłam 5 tc :)

@marc
@Queen
Czekamy na Wasze poranne teściory :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
a kiedy miałaś ost @ ? na kiedy termin wychodzi?

@shaggy super beta! :)
@Moniczka25. Jak wzięłam pierwsza tabletkę zapchaly mi się drogi oddechowe i zaczęła mega boleć głowa. Przy większym wysiłku lub gdy się schylalam kręcilo mi się w głowie a innego razu prawie zemdlalam. :p Pociesze Cie ze wcale nie musisz tak mieć, a po dłuższym czasie brania tabletek organizm sie przyzwyczaja.
Ja zaczynałam brać od połówki i to na leżaco kazali brać i czekać 30 min po polknięciu. A tak to źle nie wspominam:)

Hej kobietki, witam po przerwie. Była potrzebna żeby wszystko przemyśleć i poukładać. Od dzisiaj oficjalnie wracamy do staranek. Jestem po wizycie u gina. Podczas histero usunęli polip, Dzisiaj na USG pęcherzyk miał 21mm , endo 12mm , mamy działać cały weekend. A i wyniki TSH spadły na 2,5. Ale z nimi też ferrytyna poniżej dolnej normy. Zaczynam nadrabianie. Mam nadzieje, że posypało się duuużo podwójnych kreseczek.

Dzięki kochana ! Ale dla mnie to tylko jakaś wada testu [emoji23][emoji23] także tego ... ;-) ale żebyście mnie nie zabiły byłam w rossmanie i proszę
1737044cc9496d1ed9f1a1f21593522c.jpg

Także zobaczę jutro rano jak się @ nie pojawi. Co prawda nigdy mi się dłużej niż 2dni nie spóźniała ... wiec dziwne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i pięknie!!!! Taka postawa mi sie podoba! :D kciuki!!!!

Piękna!!
Wątpię :-) zrobiłam test oczywiście czułości 25 lub więcej tak na nim pisało i co.... tylko lichy cień :-D
Także chyba jestem na coś chora, ze wychodzą ciebie i to jeszcze w negatywie widoczne lepiej Hehehehe :-) także dziewczyny JESTEM PECHOWA :-) tak samo jak moj jutrzejszy egzamin :-)
Pokazuj nam testa!

Hej kobietki, witam po przerwie. Była potrzebna żeby wszystko przemyśleć i poukładać. Od dzisiaj oficjalnie wracamy do staranek. Jestem po wizycie u gina. Podczas histero usunęli polip, Dzisiaj na USG pęcherzyk miał 21mm , endo 12mm , mamy działać cały weekend. A i wyniki TSH spadły na 2,5. Ale z nimi też ferrytyna poniżej dolnej normy. Zaczynam nadrabianie. Mam nadzieje, że posypało się duuużo podwójnych kreseczek.
Hejka!! Fajnie ze jesteś :) mamy pełno listopadowek!! :)

Windy, serdeczne życzenia!! Spełnienia tego najważniejszego marzenia!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry