reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ellena, skad jesteście ? W sierpniu bedzie zlot maltanczykow w Sulejowie pod Piotrkowem trybunalskim - moze byście wpadli z Suzi? ^^
Katkakatarinka, zawsze chciałam miec czarnego kota <3 i rozumiem, sama miałam wielki dylemat z adoptowaniem kolejnej suni, tym bardziej, ze chciałabym miec dzieci za pare lat. A na pomoc mojego wybranka raczej sie nie nastawiam, mimo, ze obiecywał. ;)

reklama
Hej dziewczynki, za te które jeszcze nie testowały trzymam mocno kciuki !
U mnie ze 3 testy zrobione negatywy rzeecz jasna.... i okres idzie bo zaczęłam plamić, także cykl 2 przede mną.

Delli my jesteśmy z Płocka.
Suzi póki co gubi włosy. Przy czesaniu jestem cała we włosach. Teraz miała pierwsze strzyżenie i jest lepiej. Mam nadzieje że wyrośnie z tego.

Dziewczyny głowy do góry! Idzie lato, wzrasta libido, człowiek bardziej zrelaksowany to testu z II posypią się jak grzyby po deszczu; )

Negatywny. Nastepny test dopiero w srode w terminie @! A tak w ogole to dzien dobry i milego dnia! Ja zaraz zaprowadzam dzieciaki do szkoly i biore sie za sprzatanie gotowanie pranie prasowanie itp.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

test z soboty
Do tej pory nie mogę uwierzyć...
1463983959-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry