reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Karolka GRATULACJE :)
Antonia jak u Ciebie?
nie odzywałam się bo byłam nsa wyjeździe.
Dziś 26 dc ale temp. nie bardzo ciążowa, wieć czekam na @ i dalej będę się starac.
Zobacz załącznik 797816
U mnie w sob 36.98, nd 36.92, dziś 36.82. Dziś 24 dc wygląda jakby spadała ale jest dużo wyższa niż w tych samych dniach cyklu poprzedniego. Bo tam mialam 36.68. No cóż pozostaje narazie wierzyć ale jeśli będzie tendencja spadkowa to ....du..a :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie wierzę! :o aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....

Test 1 dzień przed miesiączka! :)
Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Kochane moje poradzcie jeśli nic się nie dzieje czy powinnam zapisywać się do gina wcześniej niż w 7 tc ?
Chciałam dopiero wtedy aby serduszko zobaczyć [emoji173]️

Edit: receptę na dupka mam w razie w

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@mahonia, @Karolka2106 gratuluję pięknych kreseczek. Trzymam kciuki za to, zeby bylo wszystko dobrze!
Ja wlasnie bylam na becie, bede miala wyniki popoludniu.
W sumie dobrze sie czuję, tylko piersi bolą.
A do lekarza umowie sie jednak teraz w czwartek, bo endokrynolog prosiła, zeby jak najszybciej potwierdzić ciążę.
@Emsi* a Ty jak sie czujesz?
@Bulbasek a Ty??

@marc i Tobie sie uda! Nie zalamuj sie, walcz.

@bertha trzymam kciuki kochana byc moze to wszystko u ciebie dobrze wróży i twoje starania dobiegaja końca &&&& mocno zaciśnięte .....
@Jestemblond witaj w gronie staraczek ja niestety na temat antykoncepcji hormonalnej sie nie wypowiem bo nigdy nie stosowalam ale za to trzymam.&&&& by @ nie przyszła .....

Tak w ogóle to Dzien dobry .... u mnie z rana.nie.dobry ale teraz juz zaczyna świecić sloneczko wiec kto wie moze bedzie tak ładnie jak wczoraj....
Życzę każdej miłego ,słonecznego poniedziałku.....

Wow! Gratulacje!! Piękne krechy!
A wczoraj byłaś pewna ze to bóle na @ :D

Jesli nie miałaś żadnych problemów z utrzymaniem ciąży kiedyś i jesteś cierpliwa, to możesz poczekać do 7tc :)

Najlepsze testy to Doz, Nordtest i Facelle paskowe (z Rossmanna).

U mnie dzisiaj 11dpo i biel na teście. Poszłam natomiast na betę zeby wiedzieć czy mogę dupka odstawić. Takze wieczorem bedzie wszystko jasne.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
O to kciukasy [emoji110] [emoji110] [emoji110] jest szansa że test nie wykrył :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry