Antonia2016
Fanka BB :)
Super, jesteśmy umówione :-)@Antonia2016 jeśli @@@ mnie nie uprzedzi to dotrzymam ci towarzystwa abys nie czula sie samotna hehehe![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, jesteśmy umówione :-)@Antonia2016 jeśli @@@ mnie nie uprzedzi to dotrzymam ci towarzystwa abys nie czula sie samotna hehehe![]()
Ja jestem jeszcze :-)No ja juz 6 cykl ... kurde same zostajemy ...
Mam nadzieję, że się poprawi na stałe... Wiosna dużo robi, mi się dużo więcej chce, mam mnóstwo energii jak świeci słoneczko [emoji364]Lepiej juz Kochana... chyba sie stara bo nawet piwa nie tyka bynajmniej teraz.
Myśle, ze wiosna zrobi swoje ;-)
To się okaże jutro [emoji3]
I ja zostaje
I ja zostaje

Zostaniesz z nami w kupie raźniej,marcjanna ja też 6cykl,Mam nadzieję, że się poprawi na stałe... Wiosna dużo robi, mi się dużo więcej chce, mam mnóstwo energii jak świeci słoneczko [emoji364]może zaczniecie jakoś aktywnie spędzać czas na powietrzu, albo coś wspólnie porobicie
Ja się nastawiam na 2018, najbardziej chciałabym urodzić na wiosnę, ale nie wytrzymam tyle bez starań, więc styczniem też się zadowole (o ile się w ogóle uda). Także 2018 jest Nasz! U Ciebie mam nadzieję, że uda się jeszcze na 2017, ale w razie czego ja się stąd nie ruszam [emoji13]
To się okaże jutro [emoji3]
![]()
Antonia prowadzisz gdzies swój wykres? Wstawisz?
A mówiła ile przed? Bo szykuje już plan na kolejny cykl :-)Endo 10mm, w prawym jajniku, pęcherzyk 22mm. Lecę do apteki po pregnyl i pani doktor mi zaraz poda. Ochrzanila mnie bo powiedziała że nie robi się boboseksow przed żeby nie osłabiac nasienia. Od dzisiaj 3 dni pod rząd działamy i w czwartek sprawdzenie