mfifi04
Moderatorka
Mój termin @12,03Zobacz załącznik 797944
Nie wiem, czy zauważyłyście, ale tabelka nam się zmniejszaW tabelce jest jeszcze caltha, bo zrobiłam zanim napisała teraz o dwóch kreskach
![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój termin @12,03Zobacz załącznik 797944
Nie wiem, czy zauważyłyście, ale tabelka nam się zmniejszaW tabelce jest jeszcze caltha, bo zrobiłam zanim napisała teraz o dwóch kreskach
![]()
Hej Koraaa, tak, jest wątek Poronienia nawykowe leczenie immunologiczne: Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
tam dziewczyny maja duza wiedze, rowniez czesc z nich walczy z MLR szczepieniami.
Stawiam głowę, że twoim lekarzem jest MarkuszewskiSkąd taki pomysł - bo to też mój gin wiec znam jego metody
Jesli sie nie pomyliłam, to miło spotkać pacjentkę naszego kochanego doktorkaciekawe czy kiedys sie spotkalysmy w poczekalni
![]()
Hej Koraaa, tak, jest wątek Poronienia nawykowe leczenie immunologiczne: Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
tam dziewczyny maja duza wiedze, rowniez czesc z nich walczy z MLR szczepieniami.
Stawiam głowę, że twoim lekarzem jest MarkuszewskiSkąd taki pomysł - bo to też mój gin wiec znam jego metody
Jesli sie nie pomyliłam, to miło spotkać pacjentkę naszego kochanego doktorkaciekawe czy kiedys sie spotkalysmy w poczekalni
![]()
Pisz nam czekamyWłaśnie czekam w kolejce do lekarza![]()
No kurna mam to.samoHej dziewczyny [emoji8] pamiętam jak tu dolaczylam w marcu po poronieniu było nas mnóstwo w staraczkowej tabelce a tylko kilka w ciążowej. Teraz odwrotnie [emoji4]Super.
U mnie nuda. Jak zwykle faza lutealna ciągnie się jak flaki z olejem... dopiero w niedzielę termin @.
Jakieś dziwne klucia mam w tym cyklu. Nie wiem czy to nie przez clo. Tak mnie kluje jakby mi ktoś szpile przez pachwine do macicy wbijal. Mialyscie tak kiedyś?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom