Emzilka
Fanka BB :)
Bez obaw, ja juz w 8 tyg nie czułam ich i wpadłam w panikę....Ale w 10 tygodnniu?zresztą prawie ich nie miałam, tylko moje cycki czuły, że jestem w ciąży! ;p a teraz nawet one się wypięły...
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez obaw, ja juz w 8 tyg nie czułam ich i wpadłam w panikę....Ale w 10 tygodnniu?zresztą prawie ich nie miałam, tylko moje cycki czuły, że jestem w ciąży! ;p a teraz nawet one się wypięły...
![]()
To prawda... pierwszy cykl na luteinie masakra," już w ciąży byłam" bo pierwszy raz mnie piersi bolały i temp. Taka wysoka i jednostajna... zaraz potem zaczęłam czytać o skutkach brania luteiny i czar prysł
Zazdroszczam27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

jest bladzoch27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, w ogóle. Raz mi się zdarzyło ponad tydzień temu jak napiłam się kawy...a mdlosci masz?a faceci, hmm ten stary kupil slodkosci i wycalowal a mlody tak sie okupkal, ze musialam go przebrac
no takze ten.....
![]()
Ciesz się kochana za dwa tyg może być gorzej heh no ale nie musi mi żyganie bardzo dawało popalić bite cztery tygodnieAaa dzisiaj wizyta!!! Trzymajcie proszę kciuki.
Dzisiaj zaczynam 6 tc i piersi mniej juz bolą. Żadnych innych objawow nie mam.. Oby bylo wszystko w porzadku..
Spokojnie :-) to jeszcze nic pewnego. W sobotę mam mieć@ jak nie przyjdzie zrobie test z apteki :-) na pamiątkęZazdroszczam![]()
Tak wzrosła ale minimalnie. Od dwóch dni wzrasta o 0.02jest bladzochjejku gratulacje a nie chcesz zrobić płytkowego?
temp. wzrosła?
u mnie dziś spadek ale nie duży, przygotowuje się na @
Zobacz załącznik 798209