Spark
Fanka BB :)
Dzięgiel chiński- to jest dong quaiOn jest z żeń szeniem? Bo jest jakiś jeszcze chinski...masz może możliwość wysłania fotki? Żeby się nie okazało,że kupiłam nie to
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięgiel chiński- to jest dong quaiOn jest z żeń szeniem? Bo jest jakiś jeszcze chinski...masz może możliwość wysłania fotki? Żeby się nie okazało,że kupiłam nie to
On jest z żeń szeniem? Bo jest jakiś jeszcze chinski...masz może możliwość wysłania fotki? Żeby się nie okazało,że kupiłam nie to
Nie mogę od 4dc bo dziś mam 5 a dopiero wczoraj zamówiłam, liczę ze do wtorku przyjdzie, i nie wiem czy nie za późno,a z drugiej strony mam późne owulacje bo cykl 35 dniDziękuję :*
I co dobrego prócz smoothie masz dzisiaj?
Wiesz jak jest, faktycznie patrząc na temperaturę i na objawy to może wyglądać na ciąże, ale z drugiej strony mdłości w 5 tygodniu? Pewno z nerwów ostatnio i po prostu lutealna mi się wydłuży...
Zacznij w 4 dc jak już krew nie będzie mocno lecieć
![]()
Ja też ten zamówiłam
Dziękuję :*Ja zaczęłam brać od 6 dc bo tez mam 7 dni @, ale te dwa ostatnie dni juz lekkie plamienia wiec wzięłam i nie zauważyłam, żeby sie znów coś rozkręciło z krwawieniem, wiec ok :-) dzisiaj 8 dc :-) raczej nie bedzie za późno :-) biorę po 2tabl dziennie rano i wieczorkiem.
W sumie to pierwszy raz na dongu w swoim życiu :-)
Dziękuję :*
Mam nadzieje że do wtorku dojdzie, to będzie 7dc
Z tego co wiem to żeń-szeń jest niewskazany dla kobiet w ciąży więc lepiej unikać.On jest z żeń szeniem? Bo jest jakiś jeszcze chinski...masz może możliwość wysłania fotki? Żeby się nie okazało,że kupiłam nie to![]()
To proszę kolejny wykres :-)witam się leniwie,
odpoczynek na tapecie po wczorajszych wiosennych porządkach. Przetrzepałam szafy, worki za drzwi i wiatr hula w szafach.
Mam dziś tempkę najwyższą w tym cyklu - 17 dc, owu wyznaczone dziś przez ovufriend na 14 dc. Zgadzałoby się z odczuciami. Tak więc wyczekiwanie teraz i seksik dla przyjemności tylko.
Lanvin dla mnie mogłabyś te wykresy wstawiać co minutę. Ja dopiero początkuję w temacie i chętnie oglądam każdy który wstawiają dziewczyny.
Carmen- super, gratulacje. Kolejna listopadówka.
Paraplu, szacun dla Ciebie jesteś debeściak !!!