Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zaciśniete [emoji110] koniecznie daj znać od razu po wizycie i pokaż nam swojego szkraba [emoji173] czym się tak stresujesz? [emoji8]Hej Kochane! Trzymajcie za mnie kciuki za dzisiejszą wizytę. Źle spałam. Chyba to wszystko przeżywam. Nie wiedziałam, że aż tak. Staram się zachować spokój dla mojej fasolki. Miałam mieć o 18 a mam 15:40 wizytę, więc się mega cieszę. Oficjalnie juz 11 tc.![]()
Kolejna @9.04
Kurde a mialam cicha nadzieję, że jednak. Ale faktycznie chyba temperatura nie daje złudzeń.Takjeśli 3 dni będzie wyższa, tzn że była wczoraj, ale równie dobrze możesz mieć jak ja. Dwa razy skoczyła mi do 36,8, a na drugi dzień spadła. Rób może testy owu i jasność nastanie
No tak, ale to u Ciebie. Normy są niby do 4,5 dla zdrowej osoby, ale nie dla starającejjuż ten temat poruszałysmy wielokrotnie
także to, co najważniejsze - tsh niech nie będzie większe, niż 2, a jak będzie, to najlepiej skontaktować się z ginem
Poczta pantoflowa, ale przetestowanapoczytaj troszkę o tym, to nie są leki, tylko tabletki ziołowe, a ile dają dla kobiecego organizmu...
U mnie była owu, był śluz, także dong zadziałał w punkt
Nie, bo temperatura coraz niżejdzisiaj mam nadzieje malpiszon przyjdzie
@marc, zobacz jak to u mnie wyglądało zanim owu była
![]()
![]()
![]()
Pewnie ktoś przez przypadek. Ja mam teraz taki telefon, że non stop coś mi się kliknie.O, właśnie się zalogowałam na bb na komputerze i widzę, że dostałam od Was 2x niezbyt mądre w ostatnim czasie![]()
No niestety... 2018 będzie mójKurde a mialam cicha nadzieję, że jednak. Ale faktycznie chyba temperatura nie daje złudzeń.
Pewnie ktoś przez przypadek. Ja mam teraz taki telefon, że non stop coś mi się kliknie.
To już prenatalne?? Czy za tydzień?Hej Kochane! Trzymajcie za mnie kciuki za dzisiejszą wizytę. Źle spałam. Chyba to wszystko przeżywam. Nie wiedziałam, że aż tak. Staram się zachować spokój dla mojej fasolki. Miałam mieć o 18 a mam 15:40 wizytę, więc się mega cieszę. Oficjalnie juz 11 tc.![]()
U mnie też już objawy @. Wczoraj nerw , dzisiaj mnie już brzuch ćmi. ale u mnie jeszcze wychodzi termin na 20 grudnia. Fajnie by było. Święta w domu z kruszynkaNo niestety... 2018 będzie mójkolejne dni płodne zaczną się prawdopodobnie koło 12.04, owu 16-17, termin porodu ok. 10.01.2018, już mam wszystko obcykane
A co do ocen to pewnie taknie robi mi to różnicy
![]()
Witam Was moje gwiazdy.
Kochane ja wpadlam zapytac czy ktoras wie ile po czyszczeniu 15.02(poronienie 14 lutego) powinnam dostac okres. Czekam i czekam i sie wkurzam myslalam ze jakos ok 11 bede miec a tu nic. Im dluzej czekam tym sie bardziej martwie. Musze odczekac 2 okresy i myslalam ze kwiecien bedzie moim miesiacem pierwszej proby po stracie.
U mnie też już objawy @. Wczoraj nerw , dzisiaj mnie już brzuch ćmi. ale u mnie jeszcze wychodzi termin na 20 grudnia. Fajnie by było. Święta w domu z kruszynka. Tak nie chciałam grudnia a teraz myślę, że byłoby super
![]()
Tak jak pisaly dziewczyny, dla staraczek powinno byc 1-1,5. Często ginowie nawet na to nie zwracaja uwagi. To nie znaczy że przy troche wyzszym tsh sie nie zajdzie czy nie utrzyma ciazy - sama widzisz, ze Tobie sie udało, natomiast zwieksza to ryzyko że w ciaze sie nie zajdzie lub jej nie utrzyma.Asa bo ty chorujesz to pewnie dlatego. Normy są podobno zależne od wieku a czasem i między lab się różnią. Ja robiłam w Mrągowie i mi podali do 5 ale pewnie najgorsze są te wahania hormonów przy hashi.
A tam nie ma jakiejs okropnej chemii zamiast bomby witaminowej?Teraz w Biedrze można kupić zupy krem za 2,99, kupiłam dzisiaj do pracy krem z cukinii i pietruszki, zjem za jakieś półtorej godziny. Bomba witaminowa [emoji14] ciekawe czy dobre![]()
Wstawcie z jakich filmikow korzystacie z Youtube. ja wczoraj tez chwile pocwiczylam z Chodakowska. ale nie dalam rady 45min, tylko 25 min pocwiczylamA treningi z Youtube biorę jeszcze mel b na pośladki, włączam na smart tv to i moj maly skacze tą zumbe ze mną heh.
12.kwietnia - 7 dni - 3 miechy = termin 5.styczniaNo niestety... 2018 będzie mójkolejne dni płodne zaczną się prawdopodobnie koło 12.04, owu 16-17, termin porodu ok. 10.01.2018, już mam wszystko obcykane
A co do ocen to pewnie taknie robi mi to różnicy
![]()