reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@bertha, ja dwa tygodnie temu w poniedziałek byłam pierwszy raz ma fitnessie po dłuższej przerwie. Nie mogłam złapać równowagi i było mi ciężko, po dwóch tygodniach - cwiczylam 6 razy, wczoraj 7 i już jest duuuuży postęp. U Ciebie też tak będzie, musisz pamiętać, że jesteś w stanie wytrzymać dłużej, niż Ci się wydaje :) zacznij od prostszych ćwiczeń i stopniowo dodawaj kolejne i zwiększaj trudność :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Z mojej strony cisza, bo ten cykl odpuszczony, M jutro znowy wyjeżdża :(
Mnie na dodatek dopadła choroba, wczoraj gorączka i robię wszystko, żeby nie skończyło się antybiotykiem. U mojej mamy niestety skończyło się zapaleniem oskrzeli.

Norma tsh jest do chyba 5, ja mam 2,5 nie choruje na tarczyce i nikt mi obniżać nie kazał, zero peoblemow z ciążą w tym temavie. A do ilu lekarz ci kazał zejsc??

Lanvin mnie właśnie te normy interesują bo nigdy mi gin nie mówił ze mam sobie obniżać ani euthyroksu nie proponował a w laboratorium taką normę mi podali do wyniku i nikt zastrzeżeń nie miał. Ani w odnoszenie ciąży nie miałam problemu z tym moim 2,5 ani problemow z zajsciem bo zaskoczylo od pierwszego cyklu dlatego jestem zaskoczona.

@1985natalia2 dobrze Ci dziewczyny piszą. Normy laboratoryjne są bardzo szerokie, odrzuca się około 2% skrajnych wyników, a cała reszta stanowi normę. Trzeba się sugerować normami funkcjonalnymi, które dla TSH wynoszą 1-2, a dla starających się nie więcej niż 1,5. Wynik 4,5 chociaż mieści się w normie, nie jest uznawany za prawidłowy.

Cześć kochane!
U mnie wyszedł okresowy pryszcz i jestem mega nerwowa także @ za rogiem [emoji27]
Ja już sama nie wiem co o tym tsh myślec.. ja mam 2,02.. ginekolog powiedziała mi, że jeżeli bedzie powyżej 2,3 to wtedy przepisze lek.. także moja lekarka uznaje normę do 2,3 i nawet jakbym chciała obniżyć to mi leków nie przepisze [emoji53] przy synku faktycznie miałam 1,2.. oby to nie było powodem moich niepowodzeń..
M chce żebyśmy poczekali do wakacji i jak się nie uda to on się przebada.. trochę długo jak dla mnie.. Ja chyba dam mu czas do roku czyli jeszcze 4 cykle..
Bulbasek, mocno trzymam kciuki za wizytę !! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry