byłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
widocznie Bóg na razie ma inny plan dla mnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
marc trzymam kciuki &&&byłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
To może trzeba zmienić ginekologa??witam dziewczyny,
próbuję nadrobić, ale ciężko mam w pracy teraz i nie mam jak czytać. Ale nie mogę nie wiedzieć co u was, więc obiecuję nadrobić.
U mnie z nowości to byłam u ginki. Wyszłam zła, bo dla niej te 10 m-cy to nic, bo powinnam poczekać jeszcze i poprawić żelazo i ferrytynę. Nic nie zleciła zbadać, dała za to cyclodynon na PMS ( podobnie jak castagnus) , nie zaleciła nawet jednego razu zbadania prolaktyny a mówi że to na obnizenie. Nawet nie mówiłam jej ani jednym słowem o tym, że mam jakiekolwiek objawy PMS, nic.
Nie zleciła badania nasienia, tylko suplementację L-karnityną, omega i preparatem typu androwit itp.
wyszłam z przeświadczeniem że walczę sama...
Dziś 9 dpo i czekam na rozwój wypadków...
Wszystko możliwebyłam ostatnio na mega fajnych rekolekcjach i powierzyłam swoje życie Bogu i duchowi świętemu i niech sie dzieje wola nieba
Chodzisz prywatnie? Może czas zmienić lekarza?witam dziewczyny,
próbuję nadrobić, ale ciężko mam w pracy teraz i nie mam jak czytać. Ale nie mogę nie wiedzieć co u was, więc obiecuję nadrobić.
U mnie z nowości to byłam u ginki. Wyszłam zła, bo dla niej te 10 m-cy to nic, bo powinnam poczekać jeszcze i poprawić żelazo i ferrytynę. Nic nie zleciła zbadać, dała za to cyclodynon na PMS ( podobnie jak castagnus) , nie zaleciła nawet jednego razu zbadania prolaktyny a mówi że to na obnizenie. Nawet nie mówiłam jej ani jednym słowem o tym, że mam jakiekolwiek objawy PMS, nic.
Nie zleciła badania nasienia, tylko suplementację L-karnityną, omega i preparatem typu androwit itp.
wyszłam z przeświadczeniem że walczę sama...
Dziś 9 dpo i czekam na rozwój wypadków...
U mnie teraz też wszystko było ok , cykl obstawiony i lipa, @ dzisiaj przyszła a wcale jej nie wolałam. Teraz zostaje właśnie ten progesteron do zbadanua w tym cyklu. No i zakupiłam testy i termometr owulacyjny, zobaczymy. Jak znowu nic to powtórze monitoring w maju.dziewczyny, mam abonament w pracy. Chodzę do niej raz na trzy miesiące, bo częściej nie chciała. Zleciła hormony w 20dc - wyszły ok, zleciła wit D, ferrytynę, żelazo, tsh i wg tego co wyszło dała zalecenia. Głównie suplementację bo nic specjalnego się nie działo. Cykle mam regularne, owulacje też. Podgląd jajeczek i endo miałam i też wyszło ok.
Wydawało mi się, że jak to tyle trwa to może coś jeszcze warto zrobić. Wkurzyło mnie to, że nie badając prolaktyny zaleciła leki.
Lekarza mam innego w planach, ale od 200 zł za wizytę bierze i chciałam go zostawić na prowadzenie ciąży. W tej sytuacji skuszę się wcześniej.
Pisałaś że badania nasienia nie mieliście? Może warto od tego zacząć? Do tego skierowania nie potrzeba.dziewczyny, mam abonament w pracy. Chodzę do niej raz na trzy miesiące, bo częściej nie chciała. Zleciła hormony w 20dc - wyszły ok, zleciła wit D, ferrytynę, żelazo, tsh i wg tego co wyszło dała zalecenia. Głównie suplementację bo nic specjalnego się nie działo. Cykle mam regularne, owulacje też. Podgląd jajeczek i endo miałam i też wyszło ok.
Wydawało mi się, że jak to tyle trwa to może coś jeszcze warto zrobić. Wkurzyło mnie to, że nie badając prolaktyny zaleciła leki.
Lekarza mam innego w planach, ale od 200 zł za wizytę bierze i chciałam go zostawić na prowadzenie ciąży. W tej sytuacji skuszę się wcześniej.
Ja cały czas jakbym nie była w ciąży