NeSSi
Moderatorka
WitajMogę się do Was podczepićmam nadzieję, że ten rok jak zaczął się super tak i się skończy
Pozdrawiam Was
![]()
Doturlałam się do
StorAnia... odpoczywamy od małża do zabiegu
Sparky ja miałam tak przy spadku cukru we krwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajMogę się do Was podczepićmam nadzieję, że ten rok jak zaczął się super tak i się skończy
Pozdrawiam Was
![]()
Widzisz Gabrika, pisałam Ci wtedy, że pewnie owu w 20dc jakk u mnieNo tak to możliwe. Ja owu miałam dopiero w 20 dc. Miałam pod koniec całkowicie rozlegulowane cykle :/ No ale udało się
Masz przepiękny brzusio <3
Dziewczyny macie jakiś sposób na naturalne farbowanie włosów? Chodzi głównie o to by zakryć jakoś siwe odrosty - przynajmniej do czasu kiedy nie mogę włosów farbowac![]()
Nie musisz, bo może się okazać, że owu np.14 dc i wtedy możesz sobie staraćBuuu, serio lepiej się zabezpieczać przed hsg ????a ja ćpam donga, piję srokę... Chyba muszę przestać...
Nie mam glukometra, mam IO więc czort wie, ale... dzisiaj mnie ominęło, uhhhWitaj
Doturlałam się do
StorAnia... odpoczywamy od małża do zabieguTrzymam kciuki ..bo trzeba działać
Wierzę, że się uda
Nawet jak nie wszystko wyszło ok.
Sparky ja miałam tak przy spadku cukru we krwiMasz tam jaki glukometr ?
![]()
Ej! A ja pamiętam, że może 2-3 cykle temu też pisałaś, że bolą Cię same sutki! Bardzo proszę tutaj cierpliwie czekać i nie doszukiwać się objawówJeszcze zdecydowanie za wczesnie na objawy
No! Nawołuje do porządku
Myslę, że my zafasolkowane musimy tutaj trzymać troszkę w rozsądku nasze koleżanki![]()
Wykres dzisiejszy .....
Prawidlowy[emoji106] teraz tak juz conajmniej 10 dni bedzie, a potem aby sie utrzymala[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom