Któras pisała żeby podesłać słoneczko[emoji295] [emoji295]mój piecho już zaczyna opalanie na balkonie;*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra tam ta opieka zdrowotnaMatko oni są nienormalni w tej anglii. Słuchajcie dostałam dziś list z datą pierwszego usg (powinno być pomiędzy 10-14 tyg) uwaga na 13 kwietnia! To byłby 17 tydz!!!!! Oni nie mają jakiś informacji ze ktoś stracił dziecko to było prawie 2tyg kiedy miałam potwierdzona śmierć zarodka a oni mi list wysyłają. Jak można tak ludzi dręczyc!!!!
Badanie genetyczne z krwi, super nowoczesne. Z 99% pewności wyklucza choroby genetyczne i podaje płeć dziecka, wykonywane od 10tygodnia, separuja dziecka dna z krwi matki. Po 35rz ubezpieczalnie wyrażają zgodę bez problemu na to badanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to jedna z nazw testu wolnego płodowego dna- badają genom dziecka uzyskany z krwi mamy
No widzisz jak ja mało wiem o zyciu hahahaha dzieki super wiadomosc , pewnie płeć od razu robia
Badanie genetyczne z krwi, super nowoczesne. Z 99% pewności wyklucza choroby genetyczne i podaje płeć dziecka, wykonywane od 10tygodnia, separuja dziecka dna z krwi matki. Po 35rz ubezpieczalnie wyrażają zgodę bez problemu na to badanie.
Matko oni są nienormalni w tej anglii. Słuchajcie dostałam dziś list z datą pierwszego usg (powinno być pomiędzy 10-14 tyg) uwaga na 13 kwietnia! To byłby 17 tydz!!!!! Oni nie mają jakiś informacji ze ktoś stracił dziecko to było prawie 2tyg kiedy miałam potwierdzona śmierć zarodka a oni mi list wysyłają. Jak można tak ludzi dręczyc!!!!
Ja lubię mameginekolog, ale tutaj jej nie popieram. Tym bardziej, ze w jednym z filmów podaje konkretną nazwę i firmę tego testu, bo o ile dobrze pamiętam jej mąż je sprowadza. To mi się po prostu nie spodobało.
Ale każdy robi jak uważa![]()