marc
Fanka BB :)
Chciałbym kiedyś zapełnić taki albumech...dla niektórych to proste mieć dzieci,a dla Nas szczyt marzeń ... Kiedyś Los się do Nas wszystkich uśmiechnie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałbym kiedyś zapełnić taki albumech...dla niektórych to proste mieć dzieci,a dla Nas szczyt marzeń ... Kiedyś Los się do Nas wszystkich uśmiechnie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana musi być dobrze:*@M2b lekarza mam dopiero po terminie hsg. W poniedziałek zadzwonię do szpitala i zapytam czy mnie przyjmą.
@MartaBarbaraWeronika mam nadzieję że to niczego nie przesądzazobaczymy
Aniu a robiłaś czystość?? Bo to jest najważniejsze przy hsg i histero z tego co się orientuję.@M2b lekarza mam dopiero po terminie hsg. W poniedziałek zadzwonię do szpitala i zapytam czy mnie przyjmą.
@MartaBarbaraWeronika mam nadzieję że to niczego nie przesądzazobaczymy
Chyba każdy lekarz ma swoje metody. Jak za pierwszym razem miałam hsg to przed badaniem pobrali mi krew i wymaz z pochwy. Było coś nie tak i do domu mnie odeslali z antybiotykiem. Za miesiąc powtórka i było ok. Za drugim razem w innym szpitalu nie potrzebowałam nic. Ani krwi, ani cytologii ani czystości pochwy. Przed samym badaniem dali mi antybiotyk i tyle.@oczekiwanie Pani Doktor badała mnie dwa razy. Mówiłam jej, że nie podoba mi się wydzielina, powiedziała że jest ok...zresztą przecież to od niej dostałam skierowanie na hsg...
Może zrobią. Dadzą ci antybiotyk przed badaniem i będą robić. Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]Ale myślisz, że w tym cyklu badania drożności nie zrobię?![]()
Nie jest duży odchył...myślę, że antybiotyk i drożność i potem znowu antybiotykAle myślisz, że w tym cyklu badania drożności nie zrobię?![]()