@NeSSi sliczny brzusio proszę jak najwiecej takich dajacych radość zdjęć :-) rosnijcie zdrowo kochana ....
@Windy91 &&&& trzymam za Ciebie tak jak pisalam obyście wraz z
@marc zaczely kwiecień od dobrych wiadomości ktore są też dla nas starajacych się nadzieją na to ze.każda z Nas zostanie mamusia wcześniej czy później...
@StorAnia wierzę naprawdę w to ze i Tobie się uda spełnić swoje marzenie .... myślami jestem z Tobą i zawsze bede Tobie gorąco kibicować a jak nas kiedy zaskoczysz pozytywnym testem to chyba "sie upije" ze szczęścia(jesli bede mogła)

@Luxuorius niestety w takim teraz zyjemy społeczeństwie gdzie wieksza połowa ludzi patrzy tylko na siebie i nikt nie zwraca uwagi na to czy kobieta w ciąży czy z wózkiem czy z malusim dzieckiem na rękach

ja będąc w ciąży spotkalam sie tez z taka niemiła sytuacja.gdzie wlasnie grupka mlodych ludzi stala przede mna w kolejce i wrecz śmiali sie z mojego brzucha a poniewaz bylam juz w 9 miesiacu to i tez po przejsciu super marketu nieźle juz wzdychalam.przy kasie i marzylam by usiąść a tutaj jeszcze okazalo sie ze sobie postoje i to w niemilym towarzystwie wrrrr nie rozumiem takich ludzi i takiego zachowania ...
@renia200 poki co nie zachodz w głowę wiesz tak naprawdę do konca nie znamy dnia ani godziny kiedy ciąża moze nas naprawdę zaskoczyć badz dobrej mysli....