27dc tak mi gin mówiłDziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
27dc tak mi gin mówiłDziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
Ale sie zsyncchronizowalysmy!!!Ja Temp już nie mierze ale widzę ze zaczęłyśmy @ tak samo i owu tez była tego samego dnia [emoji51][emoji23]trzymam kciuki kochana !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, doopa to tez jakas opcja(...)jest mi z tym zle bo lubilismy sie pobawic w lozku i nie tylko, a teraz doopa((( .
3dzieci 1aniolek@Docia1975 kochana, ile Ty masz dzieci? Bo w tabelce masz wpisane, że starasz się o 5, czyli masz 4 teraz, czy liczyłaś aniołki?
27dc tak mi gin mówił
Ale sie zsyncchronizowalysmy!!!to teraz w nagrodę podwójne kreseczki w nagrodę dla nas!!
Wiesz, doopa to tez jakas opcja
Mi sie owu przyspieszyla, wiec @ mam 4.03.
Ale sie zsyncchronizowalysmy!!!to teraz w nagrodę podwójne kreseczki w nagrodę dla nas!!
Wiesz, doopa to tez jakas opcja
Mi sie owu przyspieszyla, wiec @ mam 4.03.
Kup androwit,magnez@Millo już mojemu zapowiedziałam więcej ruchu bo niestety 8-10h dziennie przy komputerze jak widać mu nie służy. Z dietą coś pokombinujemy na pewno i jeszcze jakieś suplementy. Myślicie, że to, że się nam nie udaje to wina tych plemników?
Jeszcze nie wiem. Dziś płaciłam 100. Ostatnio 180 z cytologia.Super!przepraszam że pytam, ale dużo płacisz za monit?