judytka777
Fanka BB :)
Marc przykro miTo juz nie ważne..... zaczęłam plamić :-( :-(
Dziewczyny trzymam za was kciuki.jadę na weekend.nie będzie mnie.miłego weekendu!!buzki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marc przykro miTo juz nie ważne..... zaczęłam plamić :-( :-(
Kotek owu 17dc spadek i faza luteinalna super oby się utrzymała,będzie ciąża
Powiem szczerze, że i u mnie dziwnie. Przedwczoraj i wczoraj dwie tłuste krechy na teście owu (jak dotrę do domu to puszczę zdjęcie), jajniki bolą już trzeci dzieńA mnie dzisiaj jajnicor nasuwa...nie ogarniam co z tą owu, możliwe żeby była jednak dziś? W 3 dniu skoku? W tamtym cyklu po owu bolały mnie sutki, a teraz nic.
Podobny wykres byl w udanym cykluKotek owu 17dc spadek i faza luteinalna super oby się utrzymała,będzie ciąża
Kurde noI to taka ze nie wierzęno cóż, pozostaje mi uzbroic się w donga. Jak już ma przyjść to niech się spóźni z kilka dni![]()
![]()
![]()
Docia, ale faza lutealna zaczyna się po owu, a nie kilka dni po owu.Ja miałam 15 owu 2dni plodne po owu i od 17 luteinalna
Po szczycie owulacyjnym może być jeszcze 2dni plodne i skok temp progesteronowy 3fazaDocia, ale faza lutealna zaczyna się po owu, a nie kilka dni po owu.
![]()