reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gabrika brak mi słów,tule cię kochana i płacze z tobą,wiem jaki to ból,nie możesz się załamać,zabieg i bierzemy się jak będziesz gotowa ,tule bardzo mocno,czekamy tu na ciebie,

Wiem, że spamuje Wam codziennie od rana do południa, ale nie mam się w pracy do kogo odezwać, siedzę sama w kancelarii :( szefa nie ma do przyszłego czwartku, więc teraz to już w ogóle tylko radio i Wy...

W każdym razie zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dzisiaj miałam piękny sen. Śniło mi się, że zrobiłam cztery testy ciążowe i wszystkie były pozytywne. Czułam się jakbym na chmurce płynęła, a potem się obudziłam...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Tak dobrze by bylo jakby te sny nam sie sprawdzaly a wychxodzi tak jak w zyciu czlowiek ma nadzieje buja w chmurach a potem @@@@go budzi I zrzuca z chmur ... :-(

Uff tyle do nadrobienia ... @gabrika bardzo mi przykro , przytulam ... wyglada na to ze faktycznie styczeń bedzie nasz ... u mnie 25dc temperatura troszke do gory poszła od wczoraj i narazie sie utrzymuje ale nie wierze ze jestem w ciazy no chyba ze plemniki potrafią i 5 dni przezyc [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@gabrika serce mi pękło! Płacze razem z Tobą. Tule mocno!
@marc dopóki nie ma @ jest szansa ale histerią nic nie zwojujesz. Jeśli nie wyszło, rób badania jak mówią dziewczyny. Jeśli tu nie ma przyczyny to może za bardzo spięta jesteś, Mała wyluzuj. Idź w tango, poimprezować, pogrilluj odetchnij trochę
Wkrótce będzie dzidzia napewno!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@Lanvin oby proroczy sen!!! [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry